Volvo a avut cel mai bun stand de la ediţia 2011 a Salonului Auto de la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.03.2011
Standul Volvo de la Salonul Auto de la Geneva a fost premiat pentru context, tehnologie şi inovaţie.

Volvo a câştigat premiul Creativity 2011 pentru standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Producătorul suedez de automobile a primit această distincţie în urma mai multor elemente care au ieşit în evidenţă în cadrul acestui stand. Primul criteriu ar fi inovaţia, reprezentat de modelul V60 Plug-in Hybrid, care este vârful gamei în ceea ce priveşte tehnologia şi ecologia.

"Suntem extrem de fericiţi şi onoraţi să primim Premiul pentru Creativitate pentru prima dată de când apărem la Geneva. Felicitări tuturor celor care au lucrat la dezvoltarea conceptului şi celor care au construit standul. Este o realizare deosebită pentru toţi", a declarat Anouk Poelman, Preşedinte Volvo Cars Elveţia.

Standul Volvo a integrat şi trei ecrane de dimensiuni mari, care erau vizibile din fiecare unghi al halei în care erau expuse. Respectivele ecrane erau vizibile şi în camera de conectivitate, iar vizitatorii salonului puteau să utilizeze şi să experimenteze noile tehnologii ale constructorului suedez într-un mod inteligent.

Un alt element interesant a fost podeaua din lemn, care a fost realizată într-o manieră tipic suedeză şi reprezintă senzaţia de relaxare şi contemplare tipică design-urilor suedeze.

Via | Volvo

Comentarii (3)

  • VOLVO
    CE SA MAI, CEI MAI TARI!
    5 0
  • lexion
    Adevarat!!! Un stand aerisit, foarte luminos, fara jocuri de umbre (ex. Pagani) si foarte bine compus. In plus de asta, preturile la produsele adiacente au fost imbatabile. 6 franci un breloc original, si 25 de franci o sapca Volvo, nici la noi pe tarabe nu le gasesti asa ieftine. In schimb, standul Lamborghini a fost o bataie de joc!!!! numai cativa oameni pe rand putea vedea masinile, dupa ce asteptau in inghesuiala sa se urce 4 trepte se ajunga sa vada in spatele unui panou. wtf???
    4 0
  • VolvoSweden
    Volvo
    Cel mai tare volvo
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru