Volvo C30 facelift primeste pachetul sportiv R-Design

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.09.2009
Dupa faceliftul operat pe actualul Volvo C30, constructorul suedez vine si cu un pachet sportiv R-design, creat special pentru acesta.

Faceliftul noului Volvo C30 va aduce publicului pasionat si un nou pachet R-Design pentru hatchback-ul popular. La nivel exterior, pachetul sportiv aduce extensii pentru spoilerele fata si spate, un eleron montat pe acoperis, praguri laterale, tevi de esapament cromate, un finisaj metalic la nivelul grilei si al oglinzilor precum si un set de jante de 17 inch din aliaj.

Constructorul suedez ofera si o serie de modificari interioare pentru cei care aleg pachetul R-Design: o tapiterie din piele neagra sau in doua nuante, placute cu logo-ul R-Design, un volan sportiv imbracat si el in piele, un schimbator de viteze cu insertii de aluminiu si indicatoare de bord iluminate altfel.

Volvo nu s-a multumit insa doar cu atat si a cautat sa modifice pe cat posibil si cateva aspecte mecanice ale modelului. Astfel, directia a devenit mult mai precisa si cu un raspuns mult mai bun, in timp ce amortizoarele, suspensiile si barele stabilizatoare au fost complet inlocuite pentru o manevrabilitate mai buna.

Tot din acest motiv a fost coborata si garda la sol cu 10 mm.

Stefan Salqivist, directorul departamentului de vanzari Volvo, a declarat ca un client care testeaza noui C30 fecelift va simti imediat diferenta. Chiar si dupa numai cincizeci de metri, soferul se poate familiariza bine cu directia si raspunsul foarte bun al sasiului."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru