Volvo C30 superpremiat

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 09.11.2006
Modelul Volvo C30 a castigat cel mai prestigios premiu german la automobilism, “Volanul de aur”.
Volvo C30 a primit cel mai prestigios premiu german al anului, “Volanul de Aur”. Este a treia oara cand marca Volvo primeste acest premiu.

Presedintelui Volvo, Fredrik Arp, i-a fost inmanat premiul in cadrul unei ceremonii desfasurate ieri la Berlin. Acesta a declarat:” Suntem foarte mandri de acest premiu. Este o dovada clara ca masinile noastre detin o pozitie predominanta chiar si in contextul unei competitii foarte puternice”.

C30 a castigat glorioasa distinctie pentru clasa compact estate. Cei 25 de membri ai juriului, experti auto din mai multe tari, au vazut Volvo C30 pe primul loc in sase categorii din cele cincisprezece, iar in alte sase a fost pozitionat pe locul al doilea.

C30 a mai castigat si premiul de design oferit de revista germana Auto Bild. C30 a castigat competitia Auto Bild la clasa mica si compacta, in fata celor de la Opel Corsa si Honda Civic, iar Audi Q7 a castigat competitia la general depasind Aston Martin V8 Vantage.

In cadrul competitiei “Volanul de Aur”, Martin Winterkorn, conducatorul de la Audi a primit marele premiu pentru manageri.
Ultimele doua zile au fost foarte bune pentru Winterkorn, care a fost proaspat numit ca inlocuitor a lui Bernd Pischetsrieder la conducerea Volkswagen
.

Comentarii (2)

  • simply the best !
    de cand am vazut aceasta masina mi-am dat seama ca va fi un succes.e super.si ma bucur ca poate am contribuit cu parerea mea la acest succes completand un formular mai complex pe un computer in cadrul salonului auto de la chicago in 2001 daca nu ma insel, cand era deja expus un prototip acolo!
    0 0
  • tare!
    fain!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru