Volvo e cea mai vanduta marca premium in Rusia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Audi, BMW si Mercedes stau la coada in urma celor de la Volvo la vanzarile inregistrate in Rusia.

Esential

21.041 de unitati a vandut Volvo in cursul anului 2008 in Rusia.

Desi rusii sunt renumiti pentru tuningul de prost gust si pentru modul deseori haotic in care inteleg sa circule in trafic, preferintele paturii superioare a populatiei sunt unele foarte interesante. Astfel, cea mai vanduta marca premium din Rusia a fost in 2008 Volvo, cele 21.041 de exemplare comercializate de suedezi reusind sa ii pozitioneze pe acestia in fata rivalilor germani de top care fac legea in majoritatea statelor europene.

Cel mai vandut model din gama Volvo a fost XC90 (cu 33% din total), urmat de XC70. Avand in vedere ca Rusia se pregateste in acest an pentru lansarea lui XC60, al treilea venit in gama de off-roadere Volvo, suedezii sunt optimisti ca vanzarile vor ajunge cel putin la acelasi nivel atins anul trecut.

Desi pentru unii ar putea sa fie o surpriza, rezultatele atinse de Volvo in Rusia sunt normale pentru aceasta [piata, marca suedeza reusind sa se mentina pe prima pozitie intre marcile premium pentru al treilea an consecutiv.

via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru