Volvo S60 la estetician

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.05.2006
S60 a trecut prin birourile designerilor Volvo pentru un facelift foarte subtil. Va prezentam primele imagini si informatii cu noua fata a modelului suedez.

Suedezii de la Volvo au considerat ca prin camera in care locuieste S60 trebuie aerisit, astfel ca vantul schimbarii a dat o raita pe la modelul nordicilor. Un facelift nu foarte vizibil, insa numai bun pentru a reimprospata imaginea unuia dintre modelele de succes ale suedezilor. Sa fim sinceri, nici nu ne-am fi asteptat la o revolutie brusca din partea unui model pe care oricum l-ai lua, arata bine.

Schimbarile se sesizeaza la nivelul partii frontale, unde pe grila a aparut noul logo Volvo, si la oglinzile laterale, care au facut loc semnalizatoarelor. Spoilerul-fata care accentueaza sportivitatea liniei S60 este optional, la fel ca eleronul posterior. Oricum, pe scurt, daca nu aveti timpul necesar sa cautati prin cataloagele de optiuni disponibile, viitorul dumneavoastra S60 va fi restilizat sau nu va fi deloc. Exista trei noi culori disponibile si trei noi tipuri de jante de aluminiu (Nodus – 18 inch, Tucana – 17 inch si Eudora – 18 inch).

In interior, schimbarile se rezuma la posibilitatea de a alege “haine” de aluminiu metalizat pentru consola centrala, la noul volan cu trei spite, la oglinda retrovizoare cu busola incorporata si la instrumentarul de bord preluat de la fratele S80.

O alta schimbare interesanta este cea facuta la nivelul sistemului de semnalizare: daca soferul apasa usor pe levierul semnalizatorului, becurile exterioare clipesc de trei ori si atat.

Pana si Volvo utilizeaza in loc de “facelift” termenul “perfectionare” pentru schimbarile aduse acestui model. Oricum, scopul final al suedezilor este acela de a-si promova cat se mai poate produsul, in asteptarea unui schimb de generatii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru