Volvo V60, XC60 şi XC70 primesc ediţia specială Ocean Race

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.03.2011
Ca în fiecare an, Volvo lansează ediţia specială Ocean Race pentru modelele V60, XC60 şi XC70. Maşinile suedezilor primesc o serie de elemente estetice inspirate de iahturile de lux.

Respectând tradiţia din fiecare an, Volvo anunţă lansarea ediţiei speciale Ocean Race pentru modelele V60, XC60 şi V70. Versiunea, dedicată evenimentului Ocean Race, care începe în data de 29 cotombrie, în Alicante, înglobează mai multe elemente şi accesorii împrumutate din lumea iahturilor de lux.

Exteriorul se individualizează cu ajutorul a două nuanţe noi şi exclusive pentru caroserie, Ocean Blue II şi Electric Silver, ambele fiind asortate la interior cu o tapiţerie fină, din piele, de asemenea cu influenţe maritime. Nu lipsesc nici logo-urile Ocean Race, regăsite pe capotă, pe jante, pe covoraşe şi chiar pe instrumentarul de bord.

Ediţia specială este disponibilă pe cele trei modele cu o gamă completă de motorizări, comenzile urmând să poată fi plasate începând cu luna aprilie. Livrările vor începe abia în luna iulie.

Volvo nu a anunţat şi preţurile pentru ediţia specială Ocean Race, dar speră să vândă 7500 de astfel de exemplare ale modelelor XC60, V60 şi XC70.

Comentarii (1)

  • Octavian
    SUPERBE !
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru