Volvo XC60 a primit tratamentul Heico Sportiv

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.03.2009
Tunerul Heico Sportiv a creat un pachet de modificari pentru Volvo XC60.

Tunerul Heico Sportiv, specializat in modificarea modelelor Volvo, a prezentat noul sau pachet pentru XC60. Acest pachet contine un kit de caroserie din poliuretan, un interior din piele si un set de modificari mecanice. Kit-ul de caroserie aplicat lui XC60 este fabricat din poliuretan si consta in praguri laterale si bare de protectie fata si spate. Fusta spate gazduieste cele patru tevi ale sistemului de evacuare.

Pentru a complementa aspectul exterior al acestui model, Heico Sportiv ofera o gama de jante de aliaj care sunt disponibile pe 18, 19 si 20 de inch. Interiorul lui XC60 a fost imbracat complet in piele de catre germanii de la Heico. Noua nuante diferite sunt disponibile pentru acest model, iar cumparatorii pot alege dintr-o varietate de tipuri de piele.

Germanii de la Heico Sportiv au umblat si sub capota lui XC60, modificand atat motorul D5, cat si unitatea T6. In urma modificarilor, ambele propulsoare diesel dezvolta 210 CP, plecand de la 163 CP si 185 CP. Motorul T6 a primit 30 de cai putere in plus, ajungand sa dezvolte 315 CP.

Pentru ca stabilitatea lui XC60 sa fie proportionala cu modificarile operate la motor, inginerii de la Heico au creat un set de arcuri sport care micsoreaza cu 30 milimetri garda la sol a acestui model.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • of of of traducerile astea
    Domnilor, putina atentie la traduceri se poate?

    In primul rand este Heico Sportiv, nu Ve ... iar cei de la heico sunt nemti nu suedezi :))
    0 0
  • mai mult de atat ...
    AAAAAa Ps.

    Nicaieri nu spune ca cei de la Heico au pregatit in oferta tapiseria de piele. Pozele puse de voi sunt de la S40 si S80ul de anul trecut al lor.

    www.heicosportiv.com inainte sa dai o stire... stiti voi... sa o verificati.


    Cat despre masina, e foarte tare !
    0 0
  • @ Andy
    Imi cer scuze pentru eroare. Multumesc pentru atentionare.
    0 1
  • Mai frumoasa decat originalul pe care se bazeaza. Poate ca ar trebui sa fac un contract sa le scoata pe toate asa din fabrica Volvo.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru