Vorsteiner "machiaza" discret Mercedes C63 AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
Casa de tuning Vorsteiner a pus la punct un kit estetic pentru Mercedes C63 AMG, care aduce o serie de elemente din fibra de carbon dar si jante cu diverse finisaje.

Tunerii germani de la Vorsteiner au incercat sa faca din puternicul C63 AMG o masina mult mai atragatoare, drept pentru care au elaborat un kit aerodinamic, care se inspira mult din aspectul lui CLK Black Series. Imaginile tradeaza un kit cu elemente din fibra de carbon si un nou set de jante.

Apectul geeneral a fost imbunatatit prin folosirea unei extensii pentru spoilerul frontal si a unui eleron pozitionat pe usa portbagajului. Nu putea lipsi nici deflectorul din fibra de carbon, care inglobeaza in partea posterioara terminatiile cromate ale sistemului de evacuare.

Versiunea de performanta foloseste un set de jante din aliaj V-101 Monoblock Forged, cu opt spite, ce pot fi comandate cu doua dimensiuni, de 19 si de 20 de inch. Clientii au posibilitatea de a opta pentru un numar de sapte tipuri de finisaje ale jantelor, insa Vorsteiner promite si executii la cerere.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • MERC'
    FRUMOS
    5 2
  • cam exagerata prelungire la bara din fata...parca ar fi din DTM...si la asemenea modificari estetice ar fi fost cazu sa se umble si la motor...
    2 4
  • poate ne luminezi tu ce ar trebui schimbat la un AMG?
    3 0
  • eun nu sunt specialist...dar daca ar fi fost tunat de carlsson sau brabus nu ar mai fi avut acelasi motor ;)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru