Vreme schimbatoare in Raliul Argentinei

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.03.2008
Prognozele meteo arata ca in perioada desfasurarii celei de a patra etape din WRC vor fi conditii schimbatoare de clima.

Organizatorii Raliului Argentinei, viitoarea etapa Campionatului Mondial de Raliuri, au luat masuri preventive in conditiile in care se anunta o vreme instabila in perioada desfasurarii celei de-a patra etape din WRC.

Raliul ia startul in data de 28 martie, in timpul ultimei saptamani de vara din Argentina, o perioada care coincide cu schimbari bruste ale conditiilor meteorologice, de la vreme torida si uscata la vant si precipitatii puternice.

Organizatorii au decis sa interzica accesul spectatorilor pe specialele care disputa in zonele paduroase. Decizia luata de oficiali este determinata de riscul incendiilor, cauzate de vremea torida. De asemenea, din cauza posibilelor ploi abundente s-a reconfigurat traseul unuor probe speciale pentru a feri echipajele de zone inundate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru