VW anunta investitii de 10 miliarde euro

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Grupul german a anuntat planul de investitii pentru urmatorii ani, suma estimata se ridica la 10 miliarde de euro.

Esential

9.5 miliarde de euro a anuntat VW ca va investi pana in 2010.

Volkwagen continua anunturile privind programul prin care intentioneaza ca in 2018 sa ajunga la o productie anuala de 10 milioane de unitati.

Pe langa anuntul celor patru noi platforme , VW a socat astazi pe toata lumea prin prezentarea planului investitional pana in 2010. Cifra care cumuleaza investitiile viitoare planuite de VW se apropie de 10 miliarde de euro.

Alaturi de imprumut obtinut ieri de la BERD, in valoare de 750 de milioane de euro, VW va mai investi 1,7 miliarde euro in cosntruirea fabricilor din Rusia si India. Cea mai mare parte a acestui plan investitional va fi alocata catre conceperea unor produse, suma anuntata se ridica la 6,5 miliarde de euro.

Conform oficialilor VW o mare parte a investitiilor vor fi axate pe facilitarea conditiilor de munca ale angajatilor din fabricile vest-germane, ca urmare a contractelor colective de munca si pe fondul cresterii productivitatii.

Taguri: Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru