VW Passat Coupe - primele imagini

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 02.12.2007
Volkswagen pregateste in mare secret lansarea versiunii coupe a lui Passat. Primele imagini au iesit la iveala.

Esential

5 martie 2008 ar putea fi ziua in care vom vedea live Passat Coupe.

Saga Volkswagen Passat continua. Unul dintre cele mai iubite modele ale constructorului german isi continua evolutia iar urmatorul episod al liniei Passat este versiunea coupe a atat de cunoscutei generatii actuale.

Asteptat pentru Salonul Auto de la Geneva din primavara, Passat Coupe nu a fost inca confirmat de Volkswagen, insa se stie de ceva vreme ca nemtii pregatesc un astfel de model, pe care sa il lanseze in scurt timp. Ei bine, pentru ca asa se intampla de obicei, pe internet au aparut trei fotografii misterioase care au rolul de a pune gaz pe foc. Nu se stie exact care este sursa acestor imagini, insa daca ele fac parte dintr-o viioare campanie de teasing a germanilor, putem spune ca vom asista la nasterea unui nou asa-zis "coupe cu patru usi".

Confirmarea veridicitatii fotografiilor, in lunile urmatoare.

UPDATE: Volkswagen a lansat astazi site-ul oficial al viitorului passat Coupe. pentru mai multe teaser-uri si pentru a admira formele (deocamdata semiascunse) ale noului model, intrati AICI.

Comentarii (35)

  • Turkish
    bai...
    nu prea faceti treaba buna prieteni de la auto market... ce intelege un privitor din pozele alea?
    apucati-va de prasit!!!
    0 0
  • super tare
    super tare
    super foto astea. inteleg tot .... marinari de apa dulce ce sunteti ...
    0 0
  • Păssat
    Passat
    M-ati umplut de fericire ! Daca va trimiteam eu pozele astea voi intelegeati ceva ? Decat asa ceva mai bine lasati-va pagubasi si dati poze atunci cand aveti ce.
    0 0
  • passat sau prasit
    super tare nu am mai vazut asa ceva in viata mea cine a facut pozele astea asa reusite un cioban sau poate era becali
    0 0
  • Top Gear
    Ce ii criticati daca asa isi prezinta VW masinile, am mai vazut o astfel de prezentare la TOP GEAR la noul Cayenne.
    0 0
  • Lionel
    Teasing
    Viata e grea. de obicei, atunci cand nu cunosc foarte multe lucruri intr-uin domeniu, prefer sa stau pe margine, sa privesc in zare si sa admir ce inteleg eu ca e de admirat.

    Sa va explic. Aceste trei fotografii fac parte, asa cum spune si textul de mai sus (pe care ar fi bine sa il cititi, ca automarket nu e carte de colorat sa va uitati doar la poze), dintr-o eventuala CAMPANIE DE TEASING. Stiti ce e aia? Daca da, mergeti mai departe pe textul asta. Daca nu, tocmai v-ati facut de rahao comentand pe alaturi.

    Teasingul inseamna, in principiu, publicarea unui set de fotografii care nu face decat sa atzatze publicul. Cateva detalii, cateva linii. Ce vedem din aceste trei fotografii? Faptul ca viitorul Passat coupe va fi cu patru usi (un lucru mai important decat insasi viata comentatorilor de deasupra) si faptul ca va avea, printre altele, plafon din sticla.

    Restul e tacere. Am si eu o rugaminte: nu mai comentati cand nu stiti despre ce e vorba, ca va umpleti de un minunat rahatel. Senk iu. Lionel.
    0 0
  • Passat coupe
    Nici macar nu-s pozele unui coupe . In a 2-a poza vad coltul unei portiere din spate , de la un banal Passat .
    0 0
  • cititi printre randuri
    cred ca noua masina s-a inspirat destul de mult din conceptul celor de la Peugeot > 908 RC. din fotografiile prezentate nu imi dau seama daca o sa aiba 4 usi sau 2 foarte lungi. tind sa cred ca o sa aiba doar 2 usi din cauza formei f alungite pe care ne-o prezinta grila radiator, dar acum depinde cat de lung au vrut sa apara noul model.

    In concluzie, cred ca or sa semene destul de mult VW Passat Coupe si Peugeot 908 RC.
    0 0
  • /:)
    ..ok?!?! si ce bine arata 8-|
    bai nu vreau sa par rautacios..dar sa fim seriosi :)..asta e articol? de data asta it suck's BIG time :'(
    0 0
  • Cosmin
    Prostia e boala grea
    Rau trebuie sa fie sa nu poti pricepe ca astea sunt pozele publicate de VW pentru a starni curiozitatea publicului, cum foarte bine a explicat Lionel mai sus.

    E ca la femei...dispare toata magia daca o vezi goala din prima.
    0 0
  • " banal passat "
    pt x
    Domnule X ai condus vreodata un "banal Passat" sau tot cu o dacia din '74 te cari ? Sau ti-ai luat si tu LOGAN si acu te dai mare ca ai masina ?
    0 0
  • Mircea
    Viitorul Passat Coupe (ca si Peugeot 908 RC) sunt inspirate de linia Mercedesului CLS, scopul boshilor de la VAG fiind acapararea unei parti din piata acestuia (coupe-uri in 4 usi). Pe aceeasi linie o sa mearga si viitorul model Porsche in 4 usi - Panamera.
    0 0
  • Iulian
    passat coupe 908
    Domnule Mihai, mare specialist in design trebuie sa fii, ca sa poti sustine, pe baza acestor fotografii, ca s-au inspirat din 908... sau poate... Nostradamus?
    0 0
  • andr3i
    coupe cu 4 usi ?
    Lionel, din cate stiu eu, prin definitie un coupe este o masina cu 2 usi. Faptul ca se vede usa din spate in una din fotografii ma face sa cred ca ori nu e Coupe si au publicat poza din lipsa de "model" la sedinta foto, ori e un coupe cu 2 usi mai lungi cum zicea cineva mai sus.
    0 0
  • A coupé (French word from the verb couper to cut) or coupe is a car body style, the precise definition of which varies from manufacturer to manufacturer, and over time. Coupés are often sporty variants of sedan (or saloon - see American and British English spelling differences) body styles, with a close-coupled interior offering either two seats or 2+2 seating (space for two passengers up front and for two occasional passengers in the rear).

    Cam asta este ...
    0 0
  • URAGANU
    bwhahahahah
    Scuze, dar BWHAHAHAHAHAHHAHAHAH, astea sunt intr-adevar imagini doar, nu se zice si cu ce :))))))))))))) Patetic
    0 0
  • :)
    caterinca :)) ce poze "concludente" :)) sunteti cei mai tari cu titlurile voastre :))))
    0 0
  • firfilica
    are sambure
    Ca intotdeauna sunt dezamagit de articol poze si chiar comentarii. Dar in cazul acesta exista totusi un sambure de adevar. Netul e plin de imagine cu un asa-zis VW Passat Coupe.
    Check this out:
    http://images.google.com/images?hl=en&q=VW+Passat+Coupe&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
    http://www.topspeed.com/cars/volkswagen/volkswagen-passat-coupe-ar1773.html
    Luati-o mai usor!
    0 0
  • ia la unchiu poze ;)
    Volkswagen in 4 roti, ghici passat ce-i ? :> Ia vedeti, astea va plac :
    http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/vw_passat_coupe.jpg
    http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/vw_pasat_coupe.jpg
    Nu garantez ca asa arata noul coupe passat, dar cred ca totusi ca sunt mult mai relevante decat pozele acestui articol.
    0 0
  • Gangsta
    Lol
    Lol, arata bine masina iar pozele sunt foarte reusite.
    Ma intreb de cine o este administrat AutoMarket asta... oricum faceti "treaba buna"
    Succes maxim ;)
    0 0
  • pentru XXS ...foaie verde...stalp :))
    superba poza afisata in linkul postat de tine XXS, pacat ca e FAKE . Pacat ca nu se inchide rubrica de comentarii sa nu mai apara comentariile unora care habar nu au de campanii...si orice tine de masini.Bafta!
    0 0
  • ...
    va dati seama ce urata e masina daca astea sunt pozele?!
    0 0
  • PTR Lionel --- si ai lui!
    Fratioare, ce sa mai testezi cand produsul e gata????????? Asta o faci in faza de proiect (nu ca mi-ar place, dar vezi cum s-a intamplat la Fiat 500!). Asa ca mai lasa aerele de atotstiutor. Mai pune mana pe carti si invata si abia apoi erijeaza-te in "profesor"!
    0 0
  • Este o caterinca cu pozele voastre cu tot. Dar am avut ocazia sa vad masina intr-o revista de specialitate luna trecuta. Este superba masina. Din lateral da cu CLS. Bravo VW!
    0 0
  • andrei
    uratzel
    de p linku postat d xss pot spune k e cam uraztel ,sau mai bine prea lung,badaran sau cum vretzi voi dar ma rog ...e o kestie d gusturi
    In rest ..din pozele publicate d voi ,nu itzi potzi da seama dak e un coupe...nici makr cu 4 ushi
    0 0
  • Bogdan
    Mestere...cum poti sa scri un articol de stiri auto si apoi sa pui la sfarsit: "Confirmarea veridicitatii fotografiilor, in lunile urmatoare." Hai iti trimitem noi masinile pe care le desenam cand aveam 5 ani si tu pune-le pe site si zi ca sunt "teaser" la BMW-ul care va aparea in 2015.
    0 0
  • Anonymus
    Mda..
    Foarte frumos din ce se vede...
    0 0
  • DIV - link prea lung. L-am adaugat in stire. Multumim.
    0 0
  • mda...
    ce sa zik ,"primele imagini" ,ce imagini...mai bine nici nu le ati fi atasat si puneati numa un text acolo si gata
    0 0
  • Practic este un passat la care i-au scos doua usi.
    Nimic nou! Mai au de invatat
    0 0
  • LOOOOL
    Daca voi credeti ca din pozele astea se observa un coupe eu ma duc in spania la capsuni,e prea lunga masina ca sa fie copupe:))) si mai ales cu pozele astea iti dai seama tot=)))
    0 0
  • Domnule bbb. Se vede ca vorbesti in nestiinta de cauza!!! Pt a te informa passatul coupe este in 4 usi. Poate vrei sa zici ca japonezii tai mai au de invatat ;) care sunt copii mici pe langa tehnica nemteasca.
    0 0
  • passat coupe
    cititi auto motor si sport, care a prezentat de ceva vreme coupe-ul passat in 4 usi cu motorul, se pare, montat transversal
    0 0
  • passat coupe
    imi pare nespus de rau ca usile din spate au maner de deschidere pe portiera. am vazut un proiect pt acceiasi masina cu manerele de deschidere aplicate pe geamul din spate, ofereau o imagine mai agresiva si cred individuala a noului coupe
    0 0
  • pentru efortul de a ne transmite informatia meritati sa fiti laudati...da fara sa jucnesc acum sincer mai mult ne amagiti cu img astea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru