VW Tiguan e cel mai bine vandut SUV din Europa!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.07.2008
Toyota RAV4 a cazut de pe soclul pe care statea de sase ani in Europa: VW Tiguan este, de acum, cel mai bine vandut SUV.

Esential

6 ani este perioada in care RAV4 a fost lider detasat pe piata SUV-urilor din Europa.

Volkswagen Tiguan a reusit sa intreaca Toyota RAV4 in topul celor mai bine vandute SUV-uri in Europa. Modelul german reuseste astfel sa ajunga pe o pozitie pe care Toyota RAV4 a ocupat-o fara intrerupere in ultimii sase ani.

Vanzarile lui VW Tiguan au ajuns la 34.179 de unitati in primele cinci luni ale acestui an, in timp ce RAV4 a scazut cu 28% in vanzari, pana la 32.703 unitati.

Succesul recent al SUV-ului compact Volkswagen a dus chiar la situatii paradoxale in Germania, unde cererile depasesc cu mult productia destinata acestei piete. In aceste conditii, reprezentantii marcii germane au hotarat sa acorde cate un VW Golf fiecarui client care isi comanda un Tiguan pana cand cererea acestuia va fi onorata. Timpul de asteptare pentru un Tiguan in Germania ajunge la maxim sase luni.

via | Automotive News 

Comentarii (2)

  • Chucky
    Consolare...
    Tare faza cu Golfu' pana iti vine Tiguanu'. Cred ca era mai bine pentru VW daca dadeau Touaregi, ar fi crescut cu mult cererea, si la Tiguan si la Touareg. Cine nu ar vrea pentru 6 luni un Touareg pe gratis?
    1 0
  • nui de mirare
    normal ca se vinde mai bine cai foarte rentabil sa cumperi un tiguan decat sa dai bani mai multi pe un x3 care consuma si mai mult si care arata si naspa. Poate ca vw o fost firma rea inainte dar acuma totul sa schimbat si o sa intreaca vw firma mercedes ca sa nu mai vb de faptul ca in vanzari de autoturisme a intrecut-o.Bravo vw fiti si mai tari!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru