VW Tiguan este cel mai vandut SUV din Romania

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.11.2008
Volkswagen Tiguan este cel mai bine vandut SUV din segmentul sau pe primele zece luni ale acestui an.

Conform Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania, Volkswagen Tiguan este cel mai vandut SUV din tara. Tiguan ocupa locul 1 pe segmentul A-SUV, cu un numar de 1498 unitati vandute in primele 10 luni ale acestui an.

Astfel, Volkswagen devenit marca cu cele mai vandute SUV-uri din Romania, cu toate ca Tiguan este al doilea model de acest gen al marcii.

Tiguan a obtinut o mare parte din aceste vanzari in varianta de echipare Sport&Style. Acest model este produs in Wolfsburg de catre Auto 5000, subsidiara Volkswagen.

Via | Volkswagen

Taguri: Tiguan, VW, Volkswagen

Comentarii (2)

  • smecher de romania?
    "Smecherii de Romania" au ramas fara bani de Q7 alb? I-am "detronat" pe Q7-tisti!! Incredibil!
    0 0
  • Motive ?!
    Motivul succesului cred ca este un design destul de reusit,calitate garantata de "neamt",consum rezonabil care oricat de "bogati" ar fi unii conteaza totusi mai ales daca se fac deplasari lungi.Eu personal sunt interesat de un SUV si daca o sa imi iau sigur o sa ma uit si la consum pentru ca nu vreau sa merg chiar din pompa in pompa cum am vazut la unele modele unde autonomia lasa mult de dorit...se poate ajunge si la 300 - 400 de km pt. un plin. Bineinteles ca se vor gasi carcotasi care sa comenteze treaba asta. Dar ii invit la un drum de Spania de exemplu si sa vada cum e cu o masina care consuma 6 % si cu una care consuma 15 % .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru