VW Topos Sail, concept estival pe baza lui Caddy

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.08.2008
Volkswagen a transformat acoperisul unui Caddy in podea pentru cei care isi doresc un loc inedit de plaja.

Dupa ce Fiat a prezentat acum doua zile Van Portofino , un model experimental care copiaza formele lui Fiorino dar aduce un aer proaspat prin transformarea acestuia intr-o masinuta de plaja, Volkswagen raspunde in aceeasi maniera si lanseaza Caddy Topos Sail Design Concept. Este vorba de un prototip dezvoltat pe baza celui mai mic dintre modelele gamei de vehicule comerciale VW.

Topos Sail este - spune constructorul sau - un concept inspirat din lumea iahturilor. Cel mai evident detaliu in acest sens este reprezentat de acoperisul modelului, transformat de VW intr-o platforma multifunctionala din lemn care imita podeaua iahturilor de lux.

Accesul pe acoperis se face printr-o scara integrata in luneta. In plus, pentru a demontra ca lemhnul reprezinta elementul principal in stabilirea unei imagini complete pentru Topos Sail, acest material este prezent de asemenea pe spoilerul posterior si in forma bandourilor laterale de protectie.

VW Topos Sail Concept va fi lansat oficial in acest weekend, la Dusseldorf, in cadrul aceluiasi eveniment in care va fi prezentat oficial si Fiat Van Portofino.

via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru