Wiesman va asambla live un exemplar MF4 la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.08.2009
Pentru a atrage vizitatorii la standul sau si pentru a dovedi tuturor maiestria inginerilor sai, Wiesmann va asambla live un exemplar MF4 in cadrul Salonului de la Frankfurt.

Unii constructori fac orice pentru a atrage publicul la standul lor. Este si cazul celor de la Wiesmann, care au anuntat ca ii asteapta la standul sau, deschis in cadrul Salonului de la Frankfurt, pe toti cei care isi doresc sa vada cum ia nastere un supercar.

Inginerii germani vor asambla live un model MF4, pentru a oferi tuturor vizitatorilor o experienta cu totul si cu totul deosebita. Demonstratia pe viu a nasterii unui supercar va prefata lansarea celui mai nou model Wiesman, mult asteptatul GT MF5 Roadster, propulsat de un motor V10 de provenienta BMW.

Potrivit comunicatului oficial emis de producatorul german de nisa, actiunea inedita pe care Wiesmann o planuieste, isi propune sa dezvaluie tuturor talentul si productivitatea celor care lucreaza la asamblarea supercarurilor exclusiviste. Practic, pentru cateva zile, Wiesmann va ilustra la standul sau un fragment din uzina sa de la Duelmen.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Thumbs up
    O masina deosebita.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru