Zero Motorcycles lanseaza motocicleta electrica Dual Sport

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 02.08.2009
Zero Motorcycles a creat o motocicleta electrica botezata Dual Sport. Oficialii anunta ca modelul poate fi folosit atat pe trasee accidentate cat si netede.

Zero Motorcycles a dezvaluit o noua motocicleta, botezata Dual Sport, conceputa se ruleze atat pe trasee accidentate, cat si pe sosea. Modelul a fost prezentat publicului ca o motocicleta cu emisii zero care poate rula oriunde. Cadrul acesteia este realizat din acelasi tip de aluminiu utilizat in constructia de avioane, iar in partea din spate este montata o baterie cu litiu-ion care stocheaza energia.

Oficialii sustin ca DS este un model non-toxic si 100% reciclabil, fapt ce va influenta numarul unitatilor vandute. Comparativ cu modelele vandute de Honda, Kawasaki si Suzuki, DS are un pret ridicat, oficialii anuntand ca motocicleta va costa putin peste 7000 de euro.

Zero DC este conceputa pentru motociclistii care vor sa aiba libertatea de a merge pe orice suprafata vor ei. Este cea mai versatila motocicleta electrica din lume. Poti traversa un drum accidentat in drumul tau spre lucru sau poti merge cu ea pe asflat spre traseul tau favorit.”, a declarat Gene Banman, director executiv la Zero Motorcycles.

via | allcarselectric

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru