Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Simplistul Cactus şi Grand C4 Picasso au cules laurii la standul Citroen

Publicat Marti, 10.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0

Citroen a avut o primă zi de salon auto extrem de plină. Francezii au adus la FRankfurt conceptul care le va redefini gama şi va da startul repoziţionării brandului. Este vorba despre Cactus, ale cărui linii simple au fost puse în valoare de o prezenţă feminină blondă ce nu s-a dezlipit de caroseria futuristă.

Citroen Cactus Concept - informaţii şi galerie foto

Alături de Cactus, Citroen şi-a propus să ducă mai departe popularitatea brandului de lux DS. Pentru asta, la stand a fost încropit un mic studio de personalizare, echipat cu tot ce trebuie pentru a da naştere unui DS cu stil. Linia de accesorii se numeşte DS Foubourg şi a fost aplicată întregii game: DS5, DS4 şi DS3.

Citroen DS Foubourg - o nouă linie exclusivistă DS

Tot la standul francezilor şi-a făcut apariţia şi C-Elysee WTCC, maşina cu care Citroen va alerga începând de anul viitor în Campionatul Mondial de Turisme, alături de campionul Yvan Muller. Maşina a fost aşezată chiar la intrarea în stand pentru a aminti tuturor de pedigree-ul sportiv al mărcii care a monopolizat sporturile cu motor.

Citroen C-Elysee WTCC - maşina cu care francezii atacă Campionatul Mondial de Turisme

Nu în ultimul rând, CItroen a expus la standul său, alături de C4 Picasso şi varianta cu şapte locuri a acestuia, Grand C4 Picasso.

Cele două variante de caroserie au fost aşezate una lângă cealaltă pentru ca publicul să facă diferenţa între dimensiuni şi să înţeleagă unde încap cei doi pasageri în plus

Citroen Grand C4 Picasso - detalii şi poze oficiale


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru