Salonul Auto de la Geneva 2013

Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva

Publicat Miercuri, 06.02.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 3
Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva - Poza 1
Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva - Poza 2
Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva - Poza 3
Opel a anunţat astăzi lansarea la Geneva a unui crossover de segment mini. Acesta va veni în versiune concept, este bazat pe modelul Adam şi se numeşte Adam Rocks.

Cu un design și mai îndrăzneț decât al oricărui alt ADAM, ROCKS este o demonstrație impresionantă a cât de mult potențial pentru individualizarea oferă noul nostru mic model lifestyle, încă de la lansarea sa pe piață. Acesta combină duritatea unui crossover cu condusul cool în aer liber

Malcolm Ward
Şef de Design Opel
Opel a anunţat astăzi oficial lansarea unui concept crossover bazat pe recent lansatul model de segment mini Opel Adam. Conceptul, denumit oficial Opel Adam Rocks, va fi prezentat în premieră mondială la Geneva.

Noul Opel Adam Rocks anunţă continuarea liniei de crossovere Opel, care a debutat cu modelul Mokka, lansat în cursul anului trecut implicit pe piaţa din România. Pe de altă parte, prototipul care va fi lansat la Salonul de la Geneva anunţă şi viitoarea versiune cabrio a modelului german, care va vedea lumina zilei cel mai probabil în 2014. Conform primelor detalii oferite prin intermediul unor schiţe ale modelului, viitorul model cabriolet al nemţilor va avea un acoperiş soft top şi montanţi ficşi, o soluţie la îndemâna inginerilor care trebuie să dezvolte astfel de sisteme pe un model de segment mini. 

"Adam Rocks este inspirat de atleţii Parkour şi este mai înalt şi mai lat, mai dur şi mai compact în apariţie", anunţă Opel în comunicatul oficial care însoţeşte imaginile oficiale. 

În compania conceptului Adam Rocks, la standul Opel de la Salonul de la Geneva vor debuta noul Opel Cascada -  compacta decapotabilă care înlocuieşte vechiul Astra Cabrio - şi Adam R2, versiunea de rally a noului model al germanilor.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Opel


Comentarii (3)

  • impresionant ..superb !
    6 1
  • BaditzaEx
    f misto si ingenios, mi-ar placea sa vad si alte masini de teren ( dar mai spatioase, gen Jeep Wrangler ) decapotabile, felicitari Opel ! chiar sunt convins, ca acest model va fi un succes instant...satisfacand cerintele tuturor tinerilor sau persoanelor care gandesc si simt liber
    5 1
  • inexorabil
    Sedane, bai acestia! Tocmai la acest capitol esential scartaiti cel mai rau, iar voua va arde de pocnitori: Adam Rocks Mocks Ciocks. Iar GM ce pazeste? Sau te pomenesti ca tocmai ea......Daca asa arata "planul de revigorare Opel pana in 2022", precum monstruozitatea asta de mai sus, atunci este clar ca nu mai am ce sa sper......OK, exista Insignia, dar nici ceilalti - concurentii - nu dorm in front, ba chiar si prietenii - recte Chevrolet - pot deveni periculosi, mai ales daca ii duce bila mai mult decat pe tine......Cu atat mai impardonabil daca esti neamt !
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru