Salonul Auto de la Geneva 2018

Alternativa Renault la transportul în comun din orașe: conceptul EZ-GO este "electric, autonom și permanent conectat"

Publicat Luni, 26.02.2018
de Mircea Meşter
Comenteaza 0
Alternativa Renault la transportul în comun din orașe: conceptul EZ-GO este "electric, autonom și permanent conectat" - Poza 1
Renault a prezentat astăzi un teaser video al conceptului EZ-GO, care-și propune să ofere o alternativă la transportul clasic în comun din aglomerările urbane.

După ce Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului 2017 a fost gazda lansării unuia dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate de Renault în ultimii ani, show car-ul Symbioz, francezii continuă pe aceeași linie și va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, care-și deschide porțile săptămâna viitoare, un nou concept futurist.

Dacă Symbioz reprezenta viziunea Renault în ceea ce privește mobilitatea personală, francezii construind chiar un prototip funcțional cu care Automarket a avut ocazia de a rula autonom pe o autostradă de lângă Paris, noul concept reprezintă viziunea mărcii în ceea ce privește transportul comun în comunitățile urbane.

Deocamdată, Renault ne oferă un teaser video care ilustrează informațiile apărute în premieră săptămâna trecută, într-un comunicat foarte scurt publicat de compania franceză. Dacă atunci aflam că "noul concept  simbolizează viziunea mărcii pentru mobilitate urbană", astăzi avem în față primele imagini care dau de înțeles că vorbim despre o idee care-și propune să ofere o alternativă la transportul public.

Conceptul pe care Renault în va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva se va numi oficial EZ-GO, cu particula "EZ" citită "Easy".

Aflăm în plus faptul că vorbim despre un concept "Autonom, electric și conectat" care își propune să schimbe modul în care ne mișcăm prin orașe. 

Mai mult informații despre Renault EZ-GO Concept vor veni în 6 martie, ziua prezentării oficiale a conceptului la Salonul de la Geneva.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru