Oficial: Noul Seat Bocanegra Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.03.2008
Constructorul spaniol a publicat astazi primele informatii oficiale si un set nou de imagini ale noului concept Bocanegra.

Esential

1.4 litri este capacitatea motorului TSI cu care este echipat conceptul Seat Bocanegra.

Asa cum va anuntam si ieri, SEAT Bocanegra Concept va anticipa la Geneva viitoarea generatie a modelului Ibiza. Prototipul care va fi dezvaluit in premiera astazi va dispune de un propulsor economic de 1.4 litri bi-turbo, echipat cu cea mai noua tehnologie TSI, conectat la o transmisie DSG cu sapte rapoarte.

In interiorul conceptului, volanul ajustabil, cu trei spite redesenat, completat de padele pentru schimbarea treptelor de viteza insufla noului Bocanegra un aer sportiv. Instrumentarul de bord este si el complet nou, intre vitezometru si turometru, Seat pozitionand un display electronic pentru folosirea telefonului, controlat cu ajutorul butoanelor regasite pe volan si a conexiunii Bluetooth. Calitatea finisajelor de la interior este data si de pielea fina si materialele plastice, de o calitate mai buna decat cele intalnite pe actuala Ibiza.

Viitorul model compact spaniol va fi dezvoltat in ambele variante de caroserie, cu trei si cinci usi, si va fi o versiunea mai cuminte a conceptului dezvaluit astazi.

Noua Ibiza va imprumuta trenul de rulare de la actuala Fabia si o serie de motorizari pe benzina dintre care propulsorul de 1.2 litri supraalimentat si motorul de 1.4 litri, normal aspirat. Seat ar putea sa pregateasca si doua versiuni de performanta, una FR, cu motor turbo de 1.4 litri si 150 de cai, si una Cupra, cu propulsor de 1.8 litri.

 

Taguri: Bocanegra, Ibiza, Seat

Comentarii (1)

  • florin
    superb...
    superb...are cateva elemente de m-au inbolnavit...si pozitiile alea in 6 puncte...pacat ca n-am vazut un asemenea concept live :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru