Volvo C70 Inscription Edition se lansează la Salonul de la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Volvo aduce la Salonul Auto de la Los Angeles ediţia specială C70 Inscripted Edition, destinată pieţei globale. Numărul unităţilor este limitat doar la 2000 de unităţi.

Esential

200 de unităţi C70 Inscripted Edition va produce Volvo.

Volvo nu se putea prezenta cu "mâna goală" luna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles. Suedezii au decis să aducă în faţa americanilor o ediţie specială a modelului C70, decapotabila care se vinde relativ bine în SUA.

Botezat Inscription Edition, modelul vine cu o caroserie vopsită în trei nuanţe speciale: Black Stone, Black Sapphire şi Ice White. Exteriorul primeşte şi jante de 18 inch, lumini LED, contur cromat pentru luminile diurne şi o grilă revopsită. La interior, clienţii vor fi răsfăţaţi cu piele Sovereign Hide, o planşă de bord căptuşită de asemenea cu piele şi o consolă centrală cu inserţii din aluminiu.

Volvo a anunţat că versiunea Inscription Edition nu va fi destinată doar clienţilor americani, deşi va fi dezvăluită în cadrul Salonului de la Los Angeles. Vestea proastă este însă că suedezii au decis să producă doar 2000 de unităţi ale ediţiei speciale.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru