Arabii au lansat o noua moda: vopseaua aurie mata

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
Dupa sutele de masini care au fost imbracate intr-o nuanta de negru mat, arabii au dus extravaganta la un nou nivel, imbracand un Audi R8 in auriu mat.

Un Audi R8 imbracat intr-o nuanta de auriu mat a fost fotografiat in fata celui mai mare centru comercial din Emiratele Arabe Unite de catre un trecator. Modelul este imbracat in nuanta aurie prin intermediul unui colant (cel mai probabil), iar "lamele" de pe lateral sunt imbracate in negru, pentru a realiza un contrast cu caroseria. Geamurile laterale au fost si ele acoperite cu o folie inchisa la culoare, pentru a completa contrastul acestui model.

In mod bizar, cel care a modificat acest model a pastrat jantele originale ale lui R8, iar exteriorul nu pare schimbat in niciun fel. Desi masinile vopsite in auriu sunt la un pas de a deveni kitsch, vopseaua aurie cu finisaj mat ar putea deveni o noua tendinta in materie de modificari estetice extravagante.

Via | Carztune

Comentarii (12)

  • abc_e?
    r8
    nu mi se pare kitsch, e o culoare la locul ei
    9 0
  • tare
    Daca era vorba de un auriu sclipitor sa iti trebuiasca ochelari de soare ca sa te uiti la masina, poate era kitsch, dar asa arata chiar tare. Ar arata si mai bine cu niste jante negre (eventual cu contur auriu).
    14 0
  • first_yoyo
    frumos
    chiar arata bine, dar ma tem ca va fi o culoare folosita de cocalari si de tigani pe viitor
    11 0
  • Man
    Stiu taximetristii nostri de ce isi pun folie d-asta pe masina..
    6 0
  • xxx666
    macar e adevarat
    Daca arabii folosesc vopsea de cea mai buna calitate, cocalarii, tiganii si taximetristii din Romania folosesc folie de cea mai proasta calitate. Doar cei care foliaza sunt mai priceputi si fac masina sa arate mai binisor.
    4 0
  • Audi ai auru'
    in primul rand nu-mi place DELOC R8 ... "coperta" aia neagra acolo unde se termina usa e ... de tot rahatu' - nu ii vad rostul, cat despre culoare ... vorba lui TACSI - parca e TAXI IEFTIN, COMOD si RAPID ... jalnic frate ... as prefera oricand un XF ALB ... Jaguar, fireste ...
    1 9
  • qmatru
    Copyright
    On : Culoarea discutabila (R8 alb e mortal - pare mult mai rafinat decat asta din imagini)
    Off : Ce ma uimeste pe mine este faptul ca cei de la Libertatea (vezi : http://libertatea.ro/stire/arabii-au-lansat-o-noua-moda-vopseaua-aurie-mata-257137.html ) au pus watermark-ul "Libertatea" pe niste poze despre care scrie clar ca sunt luate de pe Automarket.ro .
    2 0
  • mircea
    @qmatru
    Noi ne bucuram ca avem link spre pagina noastra. Crede-ma, daca au facut asta e deja mare lucru. Mare, mare lucru. :)
    1 0
  • qmatru
    :)
    Asa e. Oricum vizitez site-ul vostru zilnic.. Dar chestia asta nu am vazut-o dimineata - ori lipsa de atentie, ori nu era publicata la voi. Si acu, am vazut pe libertatea (fix articolul vostru cuvant-cu-cuvant)..si am venit aici sa vad pozele in format mai mare.
    0 0
  • cristi
    libertatea
    asa iti trebuie daca citesti libertatea:)

    culoarea e discutabila in general, si e unul din cele mai subiective aspecte.. putem sa ne contrazicem la infinit despre culoare. in general, masinile exotice merita culori exotice.. cum e verdele sau portocaliul pt lambo(lasand galbenul la o parte)
    1 0
  • audiromania.ro
    merge
    il inscriem pe forumul audiromania.ro forumul pasionatilor de marca vag
    0 0
  • Damian Ruben
    Emirates Mall
    Centru comercial este Emirates Mall din Dubai.de fiecare data cand astepti taxiuri vezi astfel de masini acolo.Masina este din Abu Dhabi.Too much show off!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru