Audi: Cea mai mare investiţie din istorie şi 1200 noi locuri de muncă

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.12.2010
Audi va investi în perioada 2011-2015 cea mai mare sumă din istoria sa. Banii vor fi folosiţi pentru dezvoltarea modelelor hibride şi electrice.

Esential

11.6 miliarde de euro va investi Audi în perioada 2011-2015.
1200 de noi locuri de muncă va oferi Audi anul viitor.

Ultimii ani au adus o creştere impresionantă pentru Audi, care îşi propune să devină brandul premium numărul unu în lume, până în 2015. Pentru a se apropia şi mai mult de prima treaptă a podiumului, constructorul din Ingolstat promite investiţii mari în perioada următoare.

Astfel, 2011 ar urma să consemneze debutul celui mai mare proiect de investiţii din istoria brandului german, un total de 11.6 miliarde de euro urmând să fie destinaţi departamentelor de cercetare şi dezvoltare până în 2015. Prioritate vor avea produsele şi tehnologiile hibride şi electrice, însă nu vor fi uitate nici ansamblurile de producţie. Mai exact, un total de 5 miliarde de euro vor fi rezervaţi exclusiv uzinelor germane din Ingolstadt şi Neckarsulm.

Pe lângă investiţiile serioase, Audi plănuieşte şi creşterea forţei sale de muncă, pentru anul care vine fiind pregătite deja 1200 de noi posturi în interiorul companiei.

Următorii doi ani vor aduce produse noi în gama subsidiarului Volkswagen, cele mai vehiculate nume fiind Q3 în 2011 şi modelul electric R8 e-Tron, în 2012. 

via | autoblog

Comentarii (5)

  • ...
    Grupul VAG va reusi sa devina numarul 1 in cativa ani , dar Audi pana in 2015 nu cred ca va deveni nr.1 mondial la clasa premium, e parerea mea, fanii Audi sa nu ma injure:)
    16 10
  • astia dispun de sume pentru care FMI-ul ne pune noua sula in coaste...
    16 1
  • Numarul unu mondial ca brand premium, scuze
    9 2
  • @dan
    Deja de vreo 2 ani vaneaza pozitia de Nr. 1, paremi-se sunt surclasati la moment de BMW
    6 5
  • hi?
    si cui pusca mea o sa mai vinda? vb lu dany or trimis fmi-ul sa ne faca iobagi si sa ne ia toti banii...la ei piata e full..ba stai ca acu vine si agentu anaf sa ia spaga de pe tine daca i se pare ca maninci prea mult,pt ca s-o spunem pe aia a dreapta, tot cine tine in mina pistolul da si tunurile...a uitaem de piata chineza ..si mai vazusem pe aici pe site ca nu stiu ce constructori spuneau cum vor fabrica ei milioane si milioane de auto cu motoare cu combustie interna..ok, si astea electrice??vin martienii ?sa ma lumine si pe mine cineva
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru