Audi Q3 - noi imagini-teaser

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.04.2011
A mai rămas o săptămână până la prezentarea oficială a celui mai mic SUV Audi. Noul Q3 vine la Salonul Auto de la Shanghai.

Audi a publicat astăzi două noi teasere care anticipează cel mai mic SUV al gamei constructorului din Ingolstadt. Noul Q3 va fi prezentat la Salonul de la Shanghai, în 19 aprilie, şi vine pe piaţă pentru a-i ridica probleme în segment lui BMW X1, al cărui adversar direct va fi.

Conform primelor informaţii disponibile pe piaţă, cel mai interesant motor de pe noul Q3 va fi clasicul TDI de 2.0 litri care se regăseşte pe toate modelele VW Group de generaţie nouă. Acesta va veni în versiunea de 170 de cai putere, fiind dublat de un motor TFSI pe benzină care va dezvolta aceeaşi putere.

Audi Q3 va fi construit pe platforma lui A3, urmând ca diferenţele faţă de Q5 să fie unele atât estetice, cât şi unele legate de dimensiunile generale. Q3 va folosi podeaua lui VW Tiguan, fratele Volkswagen construit pe aceeaşi platformă.

via | Audiblog.nl

 

Taguri: Audi, Audi Q3

Comentarii (5)

  • ....mda in multe situatii bmw a dat tonul...restul s-au conformat....ce-mi place la ei ca nu prea se stresaza la faza cu...super carul pt.r8 si coupeul pt.cls si a7...desi multi urla...asta e...poate nu se scarpina daca nu-i mananca...oricum orice model necesita investitie si dupa orice investitie se asteapta profitul(la asta se si reduce cam ...totul)deci pote nu li se merita riscul...inca
    5 5
  • De ce se obosesc cu imagini teaser?stim cu totii cum o sa arate!
    4 6
  • Der Audi Q3, nichts Neues
    0 0
  • mi-e teama ca va semana prea mult cu...audi
    2 2
  • Gigel80
    @Alinusu
    "De ce se obosesc cu imagini teaser?stim cu totii cum o sa arate!"

    Exact ce aveam si eu in gand. :) Sa ne mai scuteasca Audi de teaserele asta, stim cu totii cum vor arata noile A3, Q3, etc.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru