Comentarii (14)

  • F simpatica
    Imi place noul agila!
    1 0
  • andrei
    cam scump
    scump, consuma mult, versiunea testata e submotorizata, mic in comparatie cu pretul-desi arata mult mai bine decat vechea generatie
    1 0
  • valy gm
    Scump??
    Scump?? inseamna ca tu ai logan...sau renault simbol, calilatea se plateste domnu andrei!!
    2 0
  • Rodallega
    Da scump in varianta testata
    Da domnu valy e scump. Ai o problema cu Logan sau Renault Symbol? Zi si mie o masina mai buna la pretul Loganului?? NOUA nu SH. Revenind la Agila...e mult mai frumoasa decat vecehea generatie dar in privinta pretului il sustin pe Andrei. La aproape 13.000 de euro cu toate taxele iti poti lua Fiat Grande punto(cu motor 1.4 120 cai) sau Fiat Bravo sau chiar Honda Jazz(e mai scumpa...dar ESP airbag cortina+lateral,climatronic si mutle altele ,dar isi face banii), Mazda 2 cu echipare full si multe altele dar nu imi vin in minte. Deci ar fi bine sa comentezi atunci cand te uiti la mai multe oferte de masini. Daca te gasesti printre acei "distrusi" care au un TDI second hand si te uiti la cei din logan cu dispret pt ca ei au avut cu doar 2000-3000 mai putin decat nu vei intelege nimic din ce am spus.
    1 0
  • Circotasul Auto
    Raport pret calitate
    Cititi bine articolul.
    E facut cu SUZUKI.
    Deci va fi o politica de preturi diferite.

    Suzuki ieftin si Opel scump.

    O zi excelenta baieti
    1 0
  • URAGANU
    Alte POZE
    De ce nu ne aratati poze cu modelul pe care l-ati testat ? Modelul din POZE este un Premium.
    Va pierdeti veridicitatea pe zi ce trece cu articole d-astea.
    1 1
  • automarket chiar a testat agila sau doar a luat poze din mapa de presa(sau net) iar impresiile tot de pe net?mi se pare ciudat sa te lauzi ca ai facut drive test dar sa nu ai nicio poza.si nu e prima oara cand se intampla asta
    1 0
  • opel
    Eu unu am luat teapa cu new Corsa. Masina faina da cam atat. Fiabilitate : semering pe la cutia viteza inlocuit (curgea), frane fata schimbate ca fac ca toti draci si degeaba, usile si scaunul sofer scartaie (trebuiesc gresate la cateva luni), luneta spate inlocuita pt ca nu mai merge dezaburirea, bielete directie schimbate,revizia 650 lei la un amarat de 1.2 benzina si toate astea intr-un an si 10000 km. Consola centrala se refelecta enervant in parbriz, vibilitate stg obturata mult, izolarea fonica f. slaba, suspensie tare care pe drumurile noastre te rupe,consuma mult, plecarea de pe loc cu viteza 1 e f brussca si greu de controlat in raport cu alte masini, etc. Alti posesori au avut probleme cu farurile de ceata (crapa des), ambreiaj, etc vezi lista de probleme la http://www.clubcorsa.ro/index.php/topic,1262.0.html .
    Mie unu imi pare rau acum ca nu am luat Logan full diesel de 85 cai , aveam o calitate daca nu mai buna macar la fel da in bani mai putini. Cel care zicea mai sus ca logan e slab calitativ fata de opel ii spun acum ca eu chiar am opel si nu este adevarat. Am prieteni care au Logan si nu au avvut nici un fel de probleme cu ele in primul an cel putin.
    Deci acest Agila e sigur cam la fel de fiabil, asa ca nu da-ti banii pe aceasta masina, o sa regretati, nu mai ascultati de cei ce zic ca logan e "slaba" asa am facut si eu si acum imi pare rau.
    0 0
  • oandree
    Suzuki Splash
    Aceeaşi versiune de motorizare, cu un design mai interesant în privinţa calandrului şi a blocurilor optice, am văzut-o la Royal Motors în Piteşti cu 9400 de euro (TVA inclus)! Pentru ce să plăteşti în plus?!? Am urcat în noul Agila la Salonul Auto de la Piteşti şi nu mi-a plăcut, dar Suzuki este o bijuterie. Şi nu e deloc mică!
    Să mă ierte cei cu Logan, dar nu se compară!
    0 0
  • agula
    nu-i la fe de frumoasa si de aranjata la interior, dar la o diferenta de 2000 de euro un i10 de la hyundai SIGUR este mai fiabil, mai economic, decat agila. Loganul ramane in continuare masina de taranoi - parerea mea (asa ca mai departe nu comentez nimic fata de fiabilitate siguranta etc) Ai logan = taranoi si atat !
    0 0
  • Agila
    AI logan esti taranoi?? foarte de acord insa I10 este prea mic, iar in ce priveste Corsa d si au am una si sunt super multumit de motorasul de 1.2 , am doar 3000km insa nu am nici o problema cu ea si in plus atrage toate privirile!
    0 0
  • ptr vali in gluma
    Daca ai o maimuta pe locul din dreapta sigur atragi privirile altfel nu-mi explic ca doar e corsa nu Lambo sau mai stiu si eu. Nu am logan dar am multi prieteni care imi spun - fiabile, pana in 50, 60 sau 90 mii tot fiabile.
    Cine e taranoi - 1. sofer logan cu 50.000
    2. sofel altele cu 5000. va las sa decideti
    0 0
  • dadada
    Vad ca americanii lucreaza de zor......
    0 0
  • gigigrant
    ...?!!...
    la banii astia mai pui 1000 si iei cel mai "chel" golf 6,care e regele in clasa compacta, cu un tur de pista inaintea celorlalti !...si cu singuranta nici nu "plangi" dupa bani la revanzare !!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru