Salonul Auto de la Paris 2012

Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro

Publicat Marti, 04.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro - Poza 1
Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro - Poza 2
Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro - Poza 3
Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro - Poza 4
Varianta decapotbilă a navei amiral Bentley va avea un preţ de pornire de 350.000 de euro, compatibil cu eticheta de ”cel mai sofisticat şi elegant cabrio din lume”.

Bentley se pregăteşte să dea naştere celui ”mai sofisticat şi elegant model cabrio din lume”. Promisiunea oficialilor britanici, confirmată de o schiţă publicată luna trecută, ar putea deveni realitate la sfârşitul lui septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Dacă supoziţiile se vor adeveri, am putea vorbi deja despre Bentley Mulsanne Convertible Concept ca despre vedeta întregului salon francez.

Anunţat ca un etalon al segmentului şi implicit al gamei Bentley, cabrioletul va avea şi un preţ pe măsura numelui. Dacă va primi şi acceptul celor mai înalţi oficiali pentru producţie, limuzina britanică ar urma să coste aproximativ 350.000 de euro. Un preţ demn de cel ce se vrea a fi urmaşul lui Azure.

Esential 350.000 de euro ar urma să coste viitorul Bentley Mulsanne Cabriolet
250 de unităţi Mulsanne Cabriolet va produce Bentley în fiecare an.
Mulsanne Convertible va păstra platforma fratelui sedan, însă ampatamentul acestuia va fi mai scurt cu aproximativ 15 centimetri.
Inginerii britanici vor încerca să ofere publicului o limuzină cu o linie a acoperişului mult mai coborâtă şi portiere fără ramă pentru geamuri, un detaliu de fineţe obligatoriu în acest segment. Partea posterioară va fi modificată pentru a putea găzdui acoperişul rabatat, însă partea forntală nu va suferi modificări notabile.

Pentru a păstra caracterul exclusivist al modelului, dar şi pentru a se putea asigura de calitatea fiecărui exemplar, Bentley a anunţat că va produce doar 250 de unităţi Mulsanne Convertible pe an.

via autocar


Comentarii (4)

  • daniel
    350k pentru un VW intr-o haina eleganta.. m-as gandi de 2 ori
    8 8
  • 350 de mii? Cum sa dai atatea bani pe un VW? Nu zic ca nu arata bine ,dar cu motoarele de VW? Au aceeasi garantie ca si cele de VW ?Daca nu ....atunci ....Ehh......vreau 2 kile de Bentley Mulsane la pachet :))
    7 8
  • Sa fie portie dubla daca se poate.Un V8 cu mustar si un W12 cu slanina,la protap sa fie.
    3 8
  • Cine are bani de dat pe masini de lux sigur va alege Rolls Royce cabrio nu Bentley by VW.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru