Cascadorie pe zapada: 21 de metri cu un Subaru

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Ken Block a reusit sa sara 21 de metri cu un Subaru Impreza WRX STi, de pe o partie de snowboard.

Unii piloti de raliu se plictisesc de competitiile pe macadam si incearca senzatii noi pe partiile de snowboard. Cunoscutul pilot al echipei Subaru Rally Team USA, Ken Block, a schimbat locatia pentru antrenament cu parcul Snow Resort din Noua Zeelanda.

Block a raspuns astfel provocarii lansate de revista Snowboarder Magazine, care a dorit sa realizeze cateva filmulete si fotografii cu pilotul american alergand pe sapada. Block a intrat in atentia publicului iarna trecuta, cand a reusit sa sara cu masina sa 52 de metri, la initiativa canalului Discovey si a emisiunii Stunt Junkies.

Asadar Block recidiveaza si impresioneaza cu o noua cascadorie, fotografiata in exclusivitate de Snowboarder Magazine. Pilotul a reusit sa sara cu masina sa 21 de metri cu ajutorul unei piste construita special de jurnalistii revistei americane. Subaru WRX STi a fost insotit pe pista de un grup de snowboard-eri profesionisti care au dat culoare pictorialelor surspinse pe zapada. Pentru a face fata conditiilor, Block si-a echipat masina cu un set de cauciucuri cu tinte, asigurandu-si astfel o aderenta sporita.

"Dupa ce am reusit cascadoria din iarna trecuta am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai des la o saritura pe zapada. Eu sunt un fan al snowboard-ului de mult timp si imi place foarte mult sa conduc pe zapada. Asa ca a fost un vis mai vechi sa pot aduce o masina de raliu pe o partie de schi pentru a vedea cum se comporta", a declarat Ken Block la sfarsitul sesiunii foto.

Comentarii (4)

  • Super!
    Subaru este si v-a ramane o masina de top! Conteaza ce se ascunde sub caroserie nu ce se vede...
    0 0
  • YMihai
    4x4
    Bravo lor. Cand ei foloseau 4x4 permanent pe berlinele lor, lumea spunea ca sunt ineficienti.
    Acum sunt numai experti 4x4 la tot pasul...dar SUBARU le va da mereu clasa.
    0 0
  • BRAVO!
    nu mai pot sa adaug nimic...Subaru rules!!!STI4ever!....posesor de STI si snowboarder!:)
    0 0
  • si mie imi place subaru. Dar de Lancer EVO IX care are tractiune 4x4, ce ziceti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru