Chery va produce Alfa!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.11.2006
Chinezii ameninta tot mai mult industria mondiala. Producatorul asiatic Chery a semnat un acord cu Alfa Romeo pentru producerea modelelor Alfa distribuite in China

Automotive News publica astazi o informatie care acum cativa ani era de neconceput: chinezii de la Chery vor produce modele Alfa Romeo pentru piata din China. Publicatia britanica citeaza in acest “surse din interiorul grupului Fiat”, afirmand ca acordul de tip joint-venture va intra in vigoare peste trei ani.

Nu este prima colaborare dintre italieni si chinezi, Chery incheind acum doua saptamani un acord asemanator, la nivel tehnic, cu Fiat.

Sergio Marchionne afirmase inainte faptul ca Alfa Romeo vizeaza o intrare pe piata chineza fara a aduce in discutie eventuala colaborare cu Chery. AutoMarket va va oferi mai multe informatii atunci cand acestea vor fi disponibile.

Comentarii (2)

  • chery1
    chery car!
    chery is doing great now with the partnerships with GM and FIAT! chinese cars are growing

    Geely and Chery, Great Wall Motor, Brilliance China, Nanjing MG
    0 0
  • Mircea Mester
    China
    You're right. I don't know how much you can understand in Romanian, but here's another link to an article regarding the "chinese occupation":
    http://www.automarket.ro/blog/?p=463
    Enjoy.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru