Chevrolet a oferit premii de 144.000 euro in Romania

De Cătălin Dinu
Publicat Joi, 15.05.2008
Pentru a-si face mai bine cunoscuta gama de automobile in Romania, Chevrolet a sustinut campania “Dream Garage”.

Esential

144.000 euro este valoarea premiilor oferite de Chevrolet in Romania.

Chevrolet si-a incheiat campania “Dream Garage” pe 13 mai prin acordarea unor premii in valoare totala de 144.000. Competitia a constat intr-un joc care a putut fi jucat fie on-line fie off-line si oferea ca premii cinci autoturisme Chevrolet. Jucatorii au selectat trei dintre modelele preferate si le-au parcat in Garajul de Vis Chevrolet.

In cadrul unui eveniment organizat la Clubul Diplomatilor din Bucuresti, Chevrolet a incheiat campania inceputa pe 12 octombrie 2007 prin inmanarea celor cinci autoturisme prin intermediul prezentatoarei Iulia Vantur. Marele castigator este din Arad, se numeste Attila Kovacs si a primit toate cele trei Chevrolet pe care le-a ales: Captiva, Epica si Lacetti Station Wagon,  in valorea totala de 90.000 euro.

Premiului doi a constat intr-un Chevrolet Epica in valoare de 27.000 euro si a fost masina de pe locul doi din topul alcatuit de Monica Ildiko Bana din Timisoara, castigatoarea premiului. Al treilea premiul oferit de prin aceasta campanie este autovehiculul care a fost a treia alegere a jucatorului Burcea Valentin din Bucuresti, fiind vorba tot de un Chevrolet Epica.

Legat de lansarea acestei competitii, Wayne Brannon, director executiv al Chevrolet Europa a declarat: “Chevrolet este deocamdata o marca tanara in Europa.

Am lansat un nou portofoliu Chevrolet pentru Europa cu doar doi ani in urma. Desi vanzarile cresc considerabil de la un an la altul, gama de produse pentru Europa este relativ putin cunoscuta. Credem ca, dupa ce clientii nostri vor incepe sa ne cunoasca produsele, vom avea si mai mult succes pe piata.”

Via | GM

Comentarii (2)

  • ???
    Intrebare = cei care au castigat, detin deja o masina Chevrolet ? si cum se face ca au castigat doi din Vest si unul din Bucuresti ? Moldovenii ce au? Multumesc!
    0 0
  • Ce legatura are una cu alta? Va ofticati??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru