Chevrolet Spark va costa 6999 de euro in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Cea mai noua generatie a lui Chevrolet Spark are un pret de pornire de 6999 de euro cu TVA. Modelul va veni in showroom-uri in luna martie 2010.

Esential

6999 de euro cu TVA este pretul de lansare in Romania al noului Chevrolet Spark.

Noul Chevrolet Spark, prezentat de divizia europeana a constructorului american in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, va avea un pret de pornire de 6999 de euro cu TVA inclus.

Noul Spark vine cu doua motoare Euro 5 pe benzina de 1.0 si 1.2 litri de 68, respectiv 81 de cai putere, ambele cuplate la o transmisie manuala cu cinci rapoarte. Printre dotarile versiunii de baza a noului model, denumita Spark, se evidentiaza cele sase airbag-uri, scaunul de sofer reglabil pe doua directii, geamurile fumurii, servodirectia si bancheta spate rabatabila 60/40. Cei interesati de un nivel de echipare ceva mai bogat pot sa opteze pentru versiunea Spark+, care contine geamuri electrice fata, aer conditionat, radio CD cu MP3 Player si inchidere centralizata fara telecomanda.

Celelalte doua versiuni de echipare, LS si LT, imbogatesc zestrea de dotari standard ale modelului. Cea mai inalta varianta de echipare, LT, dispune - printre altele - de volan reglabil pe inaltime si adancime, proiectoare de ceata, inchidere centralizata cu telecomanda, control audio pe volan, geamuri si oglinzi electrice, computer de bord, aer conditionat automat, senzori de parcare si jante de 14 inch din aluminiu.

Preturile acestor versiuni nu au fost inca publicate de Chevrolet.

Comentarii (17)

  • DAEWOO DE FAPT
    IN SEC.21 MASINA DE SERIE FARA AC IN STANDARD? SI 7000 DE COCO. DA-O DRACULUI DE TREABA! ARE VOLAN ,IN STANDARD?
    13 11
  • valentin
    SPARK
    foarte bine arata noul spark chevy e pe drumul cel bun (vezi Cruze ) insa parerea mea e ca ar fi trebuit sa renunte le numele Spark, nu insipra incredere dupa imeginea proasta care a avut-o generatia precedenta., oricum la pretul ei , in CLASA DIN CARE FACE PARTE la 7500euro cu Ac chiar nu e mult, pt o masina mica si foarte tinereasca cu un design fresh, oricum la banii astia iti cumperi Logan dar .....nu e Aceeasi clasa si nici acceasi imagine , bravo CHEVY
    14 3
  • cyberlark
    bravo valentin
    Ai dreptate Valentin, Loganul nu e in aceeasi clasa...e mai mare :))
    imaginea pe care o are chevrolet in romania? daewoo rebranduit...
    din fericire Cruze si noul Spark sunt in sfarsit facute de americani...dar asta nu e neaparat bine... stiti voi masini americane fiabile?!?
    5 4
  • abc_e?
    Spark
    in banii astia consider ca e mai bun un logan sau sandero
    17 4
  • @cyberlark
    cred ca majoritatea masinilor americane sunt fiabile, cel putin la fel cu celelalte marci... ia vezi ford de exemplu...
    personal am avut intotdeauna ford, acum am focus si stiu ce inseamna ford la capitolul fiabilitate si siguranta
    aud pe multi ca compara ford cu audi sau bmw dar toti fac comparatie intre masinile care exista la noi, niciodata nu fac comparatia cu fordul care exista la americani.
    7 3
  • you_hooo
    pret rezonabil
    Daca ne uitam la pretul actualului Spark (incepand de la 7575 euro tva inclus), cred ca pretul noului e chiar rezonabil; si asta actual are standard doar airbag-ul la sofer si ABS-ul. Unde mai pui ca vor fi si bonusuri si vor duce pretul in jos.6 airbag-uri in clasa mini.... rar... astea nu sunt nici la Logan nici la Sandero.
    Varianta cea mai cumparata va fi Spark+, raportul pret /dotari e echitabil.
    Si sa nu uitam ratarea a 5 stele la Euroncap cu doar un punct pentru ca nu are ESP standard pe toate pietele.
    Un viitor bestseller, parerea mea!
    6 2
  • Razvan
    BEI CE PLATFORMA ARE ASTA MICU???????
    1 2
  • @LUCCI
    Mai LUCCIus, nici noul VW Polo si multe alte modele si marci mai de prestigiu nu au AC la varianta low.
    3 6
  • cyberlark
    @adi
    Adi, Ford Europa este in esenta o companie germana, cu tot ceea ce decurge din acest fapt...inclusiv fiabilitatea... eu ma refeream la masini facute de americani... asa cum este si noul spark. el are avantajul dimensiunilor reduse - pentru orase, insa in rest... eu mi-a lua sandero sau logan, pentru cele mai mici costuri de intretinere si un raport pret calitate echitabil...
    5 2
  • fiecare cu cel doare
    Vizual cat si la calitatea materialelor pare peste Logan/Sandero.....acum dupa fiecare:daca vor mai mult spatiu si motoare mai puternice se vor orienta catre masinile romanesti iar cei care vor sa se faca remarcati se vor orienta catre noul Spark !!!
    4 1
  • YMihai
    5000 de euro Loganu' ???
    o sa coste dragalashul 6999 in aceeasi masura in care Loganul a costat 5000 de euro. E doar o politica de mentinere a interesului potentialilor clienti in vederea incercarii de a vinde cat mai mult. Oricum pretul e cam piperat insa va face senzatie masinutza in eventualitatea in care macar dotarile standard se vor mentine precum anuntate !

    Bv Chevrolet !!!
    2 1
  • superrrr
    ce bine arata!!!!!!!!!!!! si eu am un sparkutz din aug.2008 si e super, pot parca oriunde - nu am avut probleme cu el ..bine ca e nou ,dar zic asa.....le iubesc tare mult!!!!
    3 2
  • Wirred
    @ady
    Ce gay
    1 11
  • hate_ero
    -
    bine ca esti tu hetero.... in ce masina te dai mah? ca poate te gasesti printre alea chiar care se adreseaza gay-lor; afla ca multi gay au bani si nu se uita la un spark....
    5 1
  • crysti09
    Ce aeratoare de solentza are.........
    1 2
  • eroare
    sunt fata Wirred.......sorry......si sunt pasionata de masini. de aceea am 2 un for fiesta si sparkutzu..!!!!!!:))))))
    3 2
  • comparatie
    Ce dacie cu 6 airbaguri iti iei la 7 mii euro? ..... aaa, parca nu exista asa ceva. Sandero cu abs si 1 airbag parca e 6900. Nu mai vorbesc, ca tre sa dai peste 9 mii euro pe o dacie ca sa ai bancheta rabatabila si fractionabila (o chestie extrem de utila pt o masina cu portbagaj mic), sau ca la variantele ieftine la dacia nu-ti dau nici macar capace la roti, sau ca pt garantie de 3 ani platesti 300 euro in plus.
    Inca un sfat: nu mai cautati pe siteul oficial chevrolet preturile masinilor, ca nu-s actualizate cu anii, si nu includ nici o promotie. Vechiul spark nu incepe de la 7500 euro ci de pe la 5500. Ce dacie iti iei de banii aia?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru