Cinci filme cu maşini pe care trebuie să le vezi în 2011

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.01.2011
Acţiune multă presărată cu adrenalină, finaluri incendiare sau pline de suspans, actori celebri şi automobile impresionante sunt ingredientele care vor da naştere anul acesta unor filme cu maşini pe care nu trebuie să le ratezi.

2011 se anunţă un an plin pentru industria cinematografică, cu multe premiere de excepţie. Cei pasionaţi de automobile vor avea parte de o serie de noutăţi din partea marilor regizori care vor pune în scenă, alături de actori celebri o serie de maşini impresionante.

Fast Five

Pentru cei care iubesc maşinile modificate şi acţiunea, regizorul Justin Lin îi va coordona pe Brian O'Conner (Paul Walker) şi Dom Toretto (Vin Diesel) în filmul Fast Five, cel de-al cincilea episod al francizei Fast and Furious. Cele două personaje principale, alături de Mia Toretto (Jordana Brewster) îşi formează o echipă de piloţi de elită cu ajutorul cărora încearcă sa-şi câştige libertatea odată pentru totdeauna.

Agenţii federali nu vor sta cu mâinile în sân şi vor pleca în urmărirea iubitorilor de viteză şi adrenalină. Filmul va fi lansat pe marile ecrane din România în data de 29 aprilie.

CARS 2

Cea de-a doua supriză a anului 2011 vine din partea celor de la Walt Disney şi Pixar Animation Studios care au pregătit lansarea celei de-a doua părţi a filmului Cars. Lightning McQueen, eroul principal, alături de bunul său prieten Mater, vor avea de trecut prin noi aventuri care îi vor purta pe tot cuprinsul globului.

Animaţia îşi va face apariţia în cinematografele din ţară începând cu 24 iunie.

Drive Angry

Începutul lui 2011 va aduce premiera unui film mult aşteptat de fanii lui Nicolas Cage. Este vorba despre Drive Angry, un film de acţiune, în care actorul american joacă rolul lui Millton, un bărbat dornic de răzbunare. Acesta se întoarce din iad pentru a da de urma grupării religioase care i-a ucis fiica şi care plănuieşte să-i sacrifice nepoata.

Eroul negativ este Contabilul (William Fichtner), iar scopul acestuia este să-l aducă pe evadat înapoi în iad. Acţiunea devine mult mai palpitantă odată cu apariţia unei frumoase necunoscute care i se alătură lui Millton în căutările sale disperate. Filmul, în regia lui Patrick Luissier, îşi va face debutul în România pe 25 februarie.

Senna

Filmul documentar despre viaţa şi cariera pilotului de Formula 1 Ayrton Senna va veni pe ecranele din România în această toamnă. Documentarul a fost realizat de Asif Kapadia şi prezintă imagini exclusive cu regretatul pilot brazilian.

 

Drive

Filmul regizat de Nicolas Winding Refn prezintă povestea unui cascador de la Hollywood care, totodată, este şi şoferul unei bande de hoţi.

Acţiunea se complică după ce acesta află că pe capul său a fost pusă o recompensă din cauza unui contract care s-a desfăşurat prost. Filmul va fi lansat pe marile ecrane la începutul toamnei.

Via | Autoblog

 

Comentarii (6)

  • superaghent
    intrebare
    ce masina e aia de la minutul 1.30 din Fast Five , merci
    1 2
  • raspuns
    cred ca e un chevrolet corvette stingray cabrio!
    5 2
  • @automarket
    Parca erau cinci,nu patru...modificati titlul articolului sau mai cautati un film care apare anul asta...
    1 9
  • @superaghent
    Corvette C2
    1 3
  • http://www.youtube.com/watch?v=GgJ7E36PmhI
    0 3
  • bobitza camataru
    @Spikey27
    Sunt prezentate 4 trailere, dar sunt trecute 5 filme :
    1.Fast Five
    2.CARS 2
    3.Drive Angry
    4.Senna
    5.Drive
    Fii mai atent :)
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru