Citroen ar putea oferi un SUV în gama DS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.05.2012
Citroen C4 Aircross ar putea primi o versiune DS, spun italienii de la Motori Online. Modelul respectiv ar putea debuta în 2015 şi primeşte schimbări la interior şi la exterior, platforma tehnică nefiind modificată.

Citroen C4 Aircross, modelul prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012, ar putea primi o versiune DS. Crossoverul franţuzesc bazat pe Mitsubishi ASX va primi un interior nou, cu materiale şi finisaje de calitate superioară, alături de un exterior cu un design mai extravagant, caracteristic modelelor DS de la Citroen. Platforma tehnică a versiunii DS a lui C4 Aircross nu va fi modificată în niciun fel odată cu intrarea modelului în gama premium a constructorului francez. Potrivit italienilor de la Motori Online, cei care au prezentat ipoteza SUV-ului din gama DS, modelul va debuta pe piaţă în 2015.

Versiunea DS a lui Citroen C4 Aircross va fi comercializată iniţial pe piaţa din Europa, dar modelul va fi introdus rapid în China şi în Rusia, pieţe avide de SUV-uri premium. Cei de la Citroen ar putea profita de cererea mare de SUV-uri de pe aceste pieţe, iar gama DS poate puncta o nouă reuşită alături de acest model. Până la versiunea DS a lui C4 Aircross, italienii anunţă o versiune decapotabilă a lui DS3, model care ar putea să atragă clienţii care şi-ar fi cumpărat în mod normal un cabrio de la Mini.

Potrivit surselor citate de aceştia, respectivul model va fi lansat până la finele acestui an.

Recent, Citroen aniversa 200.00 de unităţi DS vândute în doi ani. Pe lângă DS3, DS4, DS5, versiunea DS a lui C4 Aircross şi versiunea cabrio a lui DS3, cei de la Citroen vor să construiască şi o versiune de serie a lui DS9. Cel de-al şaselea model, DS9, va fi oferit pe piaţa din China. Unele surse anunţă şi o versiune DS a lui C1.

Via | MotoriOnline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru