Dacia Sandero va deveni cea mai vândută maşină în Franţa

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.07.2010
Directorul de vânzări Renault a declarat pentru publicaţa franceză Le Figaro că actualul Dacia Sandero va deveni cea mai vândută maşină din Franţa către persoanele fizice.

Succesul Dacia pe piaţa din Franţa este din ce în ce mai evident, cota de piaţa a brandului românesc ajungând până la 5% în luna iunie, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dacă în primele şase luni ale anului trecut în Franţa se înmatriculau 23.866 de Dacii, anul acesta numărul a urcat până la 61.250 de unităţi.

Evoluţia bună se datorează în mare parte succesului înregistrat de Duster, care a bifat 10.000 de comenzi din luna aprilie şi până în prezent. Acest lucru a făcut ca lista de aşteptare să se întindă pe şase luni.

Bernard Cambier, directorul de vânzări Renault, a declarat că lansarea lui Duster a generat un flux nemaivăzut în ultimii 20 de ani. Dacia se descurcă în acest moment mai bine decât Fiat sau Toyota. Acelaşi Cambier susţine că dacă lucrurile vor continua pe direcţia actuală, Sandero ar putea deveni cea mai vândută maşină din Franţa, către persoane fizice.

via | mediafax

Comentarii (7)

  • dacia
    bravo dacia! la mai mule modele scoase!
    9 3
  • multe minciuni
    un link interesant despre calitatea sandero, postat initial tot pe-aici.
    merita vazut inainte sa te ia valul cu stiri de genul asteia. sau poate in franta sunt facute de altii :))
    http://www.youtube.com/watch?v=DXmU7bD0M5w&feature=related
    3 7
  • da, bravo RENAULT :)

    sa ncercam sa nu lasam "mandria de roman" sa stea in fata judecarii obiective a situatiei -- Dacia este parte din Renault-Nissan .... este ca si cum ai spune " vaaai ce bun si ce frumos este acest Exeo .. vaaai bravo Seat " , sper ca toata lumea stie ca spaniolii nu sunt acolo decat cu numele si ca de restul se ocupa o echipa inernationala a grupului VAG ....

    revenind la Sandel -- pe fondul crizei si a "trezirii din veerie" a clientilor masinuta aia apare foarte "apetisanta" pentru ca ofera multe dintre lucrurile de care oamenii au nevoie la un pret imbatabil ... sa fim seriosi, nu iti trebuie clima cu 4 zone ca sa mergi la piata, merge si un aer manual .. si iti raman bani sa faci piata pentru tot restul vietii ;)
    10 3
  • Marius
    Bravos
    Atat masinile scumpe, cat si cele ieftine, au frumusetea lor. Iar occidentalii sunt in general oameni pragmatici. Prin urmare, daca tot este criza, daca tot exista o masina ieftina, daca tot poti sa eviti imprumuturile bancare si cu salariul pe 3 luni sa-ti iei o masina ieftina, si daca tot e ceva decent si bunicel.........atunci de ce sa nu-ti cumperi o Dacia Sandero?!

    PS: Nu uitati ca o masina este un fier, care cere bani permanent, si cu fiecare secunda care trece se devalorizeaza. NOTA BENE!
    9 0
  • corect marius
    corect marius, cu banii pe 3 luni iti iei masina si te plimbi cat sa te saturi de ea, ce-i drept te saturi cam repede de ea, dar la noi....e conceptia romaneasca: sa iau ceva sa ma tina toata viata...sau ma rog, sa ma tina mult...si vb in numele celor fara fite, cel putin eu unul asa consider. Numai ca la noi nu se intampla asa, exact cum zicea cineva ca unii fac imprumuturi chiar si pe 10 ani sa-si ia un logan si ala fara AC sau nici macar servo...doar una gri metalizata si atat. Fii convins ca daca in romania se castiga 3000 de euro pe luna nici nu ne mai interesa ce masina are vecinul pt ca eram constienti ca o putem avea oricat. Oricum nu e o surpriza ca sandero sa fie locul 1 in franta, ca doar se simt cumva legati de colaborarea cu dacia.
    1 3
  • calitate
    Eu cred ca doar cand vor aparea modele concurente pentru masinile Dacia din partea Ford, Skoda sau Chevrolet ...atunci se va inbunatatiii calitatea ...pana atunci nu are de ce sa se teama sau motiv sa ofere ceva mai bun ....la un anumit pret. Parca Skoda ziceau ca vor face ceva la pretul de logan.....
    1 0
  • @ironR
    esti complet detasat de realitate baietel... clientii Dacia doresc cu preponderenta nivelele de echipare superioara; foarte putini sunt cei care isi iau Logan fara servo si ac. Iar tendinta e sa nu dea bani in plus pe o culoare metalizata, deci total opus la ce ai scris tu...
    In Franta clientii sunt atrasi de ceea ce ei considera o afacere buna
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru