Salonul Auto de la Geneva 2018

Detalii despre noua generație Audi A6: va prelua funcțiile autonome de la A8 și interiorul lui A7

Publicat Joi, 14.12.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Detalii despre noua generație Audi A6: va prelua funcțiile autonome de la A8 și interiorul lui A7 - Poza 1
Noua generație Audi A6 va avea aceleași sisteme autonome ca nava-amiral Audi A8, în timp ce interiorul va fi puternic inspirat din cel disponibil pe A7.

Audi A6 este unul dintre numeroasele modele care va primi actualizări din partea constructorului de la Ingolstadt pe parcursul anului viitor.

Noua generație urmează să fie prezentată în prima parte a lunii martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, însă publicația Autocar a intrat deja în posesia unor informații cu privire la aceasta.

Astfel, producătorul german va echipa noul Audi A6 cu aceleași funcții autonome de pe noua generație Audi A8, astfel că va avea nivelul 3 de autonomie. Practic, mașina se va putea conduce singură în anumite situații, însă șoferul este obligat să fie atent și să intervină oricând este necesar.

Din punct de vedere al designului, noul A6 va avea dimensiuni ușor mai mari decât ale generației actuale și va prelua elemente de la A8. În schimb, la interior, modelul ar urma să preia cea mai mare parte a elementelor disponibile pe noua generație Audi A7, care a fost dezvăluită publicului în luna octombrie.

Clienții vor avea de ales între motorizări de 2.0 litri, V6 de 3.0 litri și V8 de 4.0 litri, în timp ce sistemul de tracțiune integrală va fi disponibil opțional.

De asemenea, există planuri pentru lansarea a două versiuni plug-in hybrid, însă acestea vor apărea pe piață ulterior.

Tot mai tarziu, probabil în 2019, urmează să apară și versiunea sportivă Audi S6, în timp ce RS6 este programat pentru 2020 și se anticipează că va utiliza sistemul plug-in hybrid disponibil pe Porsche Panamera S E Hybrid.

Via Autocar


Comentarii (3)

  • 'Clienții vor avea de ales între motorizări V4 de 2.0 litri' ???? ;

    'Din punct de vedere al designului, noul A7 va avea dimensiuni ușor mai mari decât ale generației actuale și va prelua elemente de la A8'???
    6 0
  • Noroc cu link-ul catre sursa articolului.
    0 0
  • cea mai interesanta masina de la salon
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru