EXCLUSIV: Modelul care va schimba fata Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.11.2008
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, imaginea ipotetica a viitorului model entry-level Porsche.

Esential

2012 este cel mai probabil an de lansare a viitorului entry-level de la Porsche.

Inceputul lunii octombrie punea lumea auto in garda dupa ce Holger Haerter, seful biroului economic al celor de la Porsche, anunta ca producatorul german are in vedere construirea unui nou model entry-level. Din acel moment, ipotezele legate de acest model au abundat, presa internationala marsand fie pe ideea unui rival Porsche pentru BMW Seria 1 si Audi A3/S3, fie pe cea a unui SUV compact care sa se bata pe piata cu noi venitii Mercedes GLK, Audi Q5 sau cu mai vechiul BMW X3.

Cea mai viabila versiune este insa cea a readucerii in prim-plan a unui model clasic din gama Porsche, 914. Acesta ar putea aduce schimbarea la fata asteptata de multi de ceva vreme din partea designerilor Porsche, partea frontala urmand sa vina cu blocuri optice neobisnuite in conditiile clasicei linii a modelelor producatorului din Stuttgart. Cel mai aproape de linia noului model se afla actualul Carrera GT, Porsche urmand sa faca jonctiunea la nivel stilistic peste intreaga gama in conditiile in care noul design va fi aprobat de iginerii germani.

Modelul urmeaza sa utilizeze aceleasi motoare de succes de tip boxer cu sase cilindri de pe actuala gama Porsche, lansarea sa urmand sa aiba loc in 2011-2012.

Taguri: , Porsche, buget

Comentarii (10)

  • Anonymus!!!
    ~~~
    Mie mi se pare cam urat...
    0 0
  • uratttttttttt
    actual model e urat dar asta e urat cu draci ...
    0 0
  • URAGANU
    UN CUR
    Arata ca un CR ! Zici ca-i Fiat Barcheta.

    HAI LOGANU ! :)))))))))))
    0 0
  • razvan
    urat ca dreaq ..
    Daca, Doamne fereste, va arata asa .. vor vinde exact 3 modele .. si toate la colectionari foaaaarte bolnavi cu capul! E odios fratilor, cine a facut ac. CGI? Pai parca era vorba ca acum cu criza, nu se mai produce modelul entry level .. cautati pe google!
    0 0
  • Leonard
    frumusete
    Daca nu vi-l permiteti nu vb de o asemenea capodopera.
    eu unul mi-l iau :)
    0 0
  • ??
    ce din cuvantul IPOTETICA nu ati inteles? cat despre baiatul cu loganul.... nici nu merita comentat
    0 0
  • O prelucrare nereusita. Nu cred ca va aparea vreodata un asemenea model.
    0 0
  • pt retardati
    sunt de acord cu vlad!!!
    oamenii astia gen URAGANU nu merita comentati...de unde pana unde ai facut tu legatura intre Porsche si Logan??Vb sa te afli in treaba!
    acum sa revenim la articol!
    masina este destul de urata pentru a putea fi numita un PORSCHE!
    0 0
  • bine
    ipotezele astea is k de obicei ceva degeaba si nu merita bagate in seama, pana nu e nik oficial ipotezele astea is degeaba
    0 0
  • ha ha h a
    ha ha ha
    E un model virtual de legatura intre ce faceau si ce vor sa schimbe si sa faca in continuare...din asta va deriva si varianta de strada curind...deci poza ramine asa deocamdata...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru