Hamann a modificat Range Rover Evoque

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.03.2012
Tunerii de la Hamann au modificat deja noul Range Rover Evoque. Modelul britanic a venit la Geneva cu mai multă putere, un kit estetic şi un set de jante din aliaj.

Tunerii de la Hamann au venit la Geneva şi cu o versiune modificată a lui Range Rover Evoque. Modelul britanic a primit un kit widebody care îl lăţeşte cu 70 de milimetri în faţă şi 80 milimetri în spate. Pe lângă aspectul masiv, pachetul de elemente estetice îi conferă un coeficient aerodinamic mai bun, spun cei de la Hamann. Bara de protecţie spate a primit un difuzor special, care integrează un nou sistem de evacuare, realizat din oţel inoxidabil..

Gama de motorizări oferită alături de Evoque poate dezvolta un plus de putere şi cuplu motor datorită pachetelor Hamann care includ un filtru de aer sport, un sistem de evacuare mai performant şi reprogramarea unităţii ECU. Motoarele TD4 şi ED4 de 2.2 litri dezvoltă 31 CP şi 65 Nm în plus, în timp ce unitatea Si4 de 2.2 litri oferă 38 CP şi 55 Nm în plus. Cei de la Hamann propun un set de jante din aliaj speciale pentru aplicarea puterii pe şosea, fiind vorba de noile Anniversary EVO şi Anniversary EVO Black, ambele de 22 inch, îmbrăcate în anvelope Dunlop de 295/30ZR22.

Hamann le oferă clienţilor şi o serie de accesorii pentru interior.

Fie că vorbim de o tapiţerie nouă din piele, cusută manual sau despre un set de covoraşe şi pedale personalizate, gama de elemente pentru interiorul lui Range Rover Evoque este generoasă. Cei de la Hamann văd pachetul lor pentru interior ca un supliment pentru ceea ce oferă fabrica Range Rover din Regatul Unit, dorind să pluseze la capitolul atenţie la detalii.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (3)

  • o masina inutila!!!
    1 11
  • i se potriveste ca o manusa9TUNING DE CALITATE)...masina asta ....in clasa ei e....cea mai...reusita din toate p.d.v....din partea mea e....de vis.....nu cred ca mi-as dori alta de la concurenti....bine...poate una cu 4 usi....totusi....pt.mai...familisti.
    4 3
  • Mana de neamt
    se vede ca s-a facut tuningul de cei din germania.... masina englezeasca retusata de germania, parca e mult mai frumoasa.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru