Honda CR-V Concept - imaginile care anunţă versiunea de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.09.2011
Noua generaţie Honda CR-V este aşteptată în noiembrie la Salonul de la Los Angeles. Până atunci, conceptul cu acelaşi nume trădează designul viitorului model.

După ce mai multe imagini ale viitorului Honda CR-V au fost dezvăluite de un oficiu de înregistrare a mărcilor, constructorul nipon a decis să ofere publicului o galerie foto completă a conceptului din care va deriva crossover-ul. Botezat Honda CR-V Concept, prototipul nu este o surpriză totală, el fiind dezvăluit prin intermediul unui teaser în luna iulie a acestui an.

Odată însă cu dezvăluirea oficială a conceptului, în cadrul Salonului Internaţional Orange County din Anaheim, California, Honda a decis să facă publică şi o serie de imagini noi. Dacă punem în paralel fotografiile versiunii de serie, prezentate la mijlocul săptămânii, şi cele noi ale conceptului, putem spune că CR-V-ul de stradă nu se va schimba foarte mult. Spoilerele faţă şi spate vor adopta alte linii de design, ca şi pragurile laterale, iar jantele vor fi înlocuite. Practic avem în faţă viitorul CR-V fără camuflaj.

John Mendel, vice-preşedintele departamentului de vânzări Honda SUA, a declarat: "Conceptul Honda CR-V anticipează imaginea dinamică şi mult mai rafinată a viitoarei generaţii.

Apreciat ca fiind cel mai bine SUV în ultimii patru ani, noul CR-V promite să ducă mai departe formula de succes cu un design mai atrăgător, cu tehnologii inovative şi cu o economie de combustibil crescută."

Acelaşi oficial Honda a declarat şi că versiunea de serie a noului CR-V va beneficia de o masă ceva mai redusă, de un interior redesenat şi mult mai primitor, precum şi de un nou propulsor cu patru cilindri, extrem de eficient.

Versiunea de serie a modelului japonez îşi va face debutul mondial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Vorbim bineînţeles de varianta destinată pieţei din America, pentru că vor mai urma în decembrie la Tokyo varianta pentru piaţa japoneză şi în toamna lui 2012 versiunea europeană. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru