OFICIAL: Honda CR-V Concept anunţă viitoarea generaţie a SUV-ului japonez

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.07.2011
Honda va aduce la Salonul de la Frankfurt (septembrie 2011) un concept care prefigurează o viitoare generaţie a lui CR-V. Modificările estetice sunt mari raportate la filosofia Honda.

Honda a prezentat astăzi prima fotografie oficială a conceptului CR-V, prototipul din care se va naşte viitoarea generaşie a SUV-ului mărcii japoneze.

La fel cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, Honda nu a ţinut la aspectul futurist al conceptului său, preferând să prezinte un prototip care este foarte aproape de viitorul model de serie din punctul de vedere al designului. Astfel, dacă farurile înnegrite şi pragurile vopsite în negru lucios nu se vor găsi pe modelul de serie, restul elementelor de design, liniile şi aspectul general au toate şansele să rămână astfel până la versiunea de serie. Oricum, modificările de design - destul de subtile pentru unii - pot fi considerate adevărate revoluţii estetice pentru Honda, o marcă pentru care conservatorismul şi menţinerea unei linii clare de la o generaţie la alta pot fi considerate simboluri ale mărcii.

Noul Honda CR-V se va asemăna din punctul tehnic de vedere cu modelul pe care îl înlocuieşte. Clienţii vor avea tracţiune faţă în dotarea standard, cu opţiunea de a apela la tracţiune integrală.

Motoarele urmează să rămână în mare aceleaşi, modificările vizând eventual puterea maximă şi cuplul fiecăreia dintre versiunile existente astăzi pe piaţă. 

via | Honda

Comentarii (6)

  • mda
    urat concept
    8 19
  • @
    Daca, comparam conceptul cu modelul actual, vom observa ca este vorba de un facelift, nicidecum de un model complet nou. Ca de exemplu (Golf 5/Golf 6).
    Poate vor fi schimbari mai multe la interior.
    7 13
  • 7 locuri
    din informatiile ce circula pe net, este vorba de un model cu 7 locuri !
    10 2
  • george
    FOARTE TARE!
    @ LEE

    Ca Loganul MCV?
    0 13
  • un model reusit
    aduce dupa sine un inlocuitor mediocru
    vezi si toyota LC 120 ?LC150
    nou passat/ vechiul passat, etc
    2 5
  • concept?
    Daca asta e concept-car, atunci varianta de serie va arata exact ca modelul actual.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru