IDEI DE DESIGN: Alfa Giulietta în versiune berlină

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.09.2010
Designerul Theophilus Chin ne prezintă o creaţie proprie prin care hatchback-ul compact Giulietta este transformat într-un sedan mediu care are ca ţinte modelele A4, Seria 3 sau C-Klasse.

Cum ar arăta o berlină derivată din Alfa Romeo Giulietta, hatchback-ul compact lansat în cursul anului în curs de compania italiană în Europa? Întrebarea are logică, având în vedere că Alfa nu a prezentat până astăzi un succesor al lui 159, modelul de segmentul mediu care de acum este deja îmbătrânit şi nu mai are puterea de a lupta cot la cot cu mai versaţii săi adversari germani.

Răspunsul la întrebarea noastră vine din Thailanda, acolo unde Theophilus Chin, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de ocazie din internetul auto mondial, a realizat o imagine prelucrată pe calculator cu o berlină scoasă din Giulietta. Evident, acesta nu vorbeşte despre segmentul în care s-ar încadra modelul (C - compact sedan sau D - mediu sedan), însă este evident că o marcă cu pretenţii premium, cum este Alfa Romeo, nu va lansa pe piaţă în curând un sedan compact. Asistăm, astfel, la "naşterea" neoficială a unui posibil rival pentru Audi A4, Mercedes C-Klasse şi BMW Seria 3.

Modelul desenat de Theophilus Chin păstrează liniile şi designul lui Giulietta.

Portbagajul apărut în plus nu schimbă farmecul liniilor dinamice ale modelului italian, încadrându-se foarte bine în peisaj. 

via | Theophilus Chin

Comentarii (5)

  • Sedan made by Alfa
    nu cred ca se va intampla asta, adica cei de la alfa vor lansa Giulia, noul 159, care probabil va avea in comun elemente cu Giulieta.Asa ca un Giulieta sedan nu isi are rostul , doar daca ... Giulia va mai urca o clasa si va fi ceva mai mare.
    4 4
  • Victor
    Acest model Alfa Romeo nu va concura cu Audi A4 sau BMW Seria 3
    Alfa Romeo Giulietta in versiunea berlina nu va concura cu Audi A4 sau BMW Seria 3, modelul italian fiind un model de clasa compacta . Rivalii sai germani vor fi viitorul Audi A3 Sedan ( Audi a confirmat ca noua generatie de A3 va avea si o versiune in 3 volume ), viitorul Mercedes B-Klasse Sedan ( un posibil nume este BLS ) si nu este exclus ca si noul BMW Seria 1 sa fie disponibil intr-o versiune in 3 volume cu 4 usi .
    6 2
  • Caricatura
    Acest desen e o caricatura, sper sa nu iasa cu asa ceva in productie. E o mizerie, Giulietta cu coada, ceva gen Fiat Linea, alta strutocamila marca Fiat.

    Giulia va fi inlocuitorul lui 159, dar intr-o prima faza se va continua si cu acesta din urma.
    3 6
  • @ bibi
    Caricatura sau nu oricum arata muuuuuuult mai bine decat muuuuulte alte sedanuri de pe piata.
    Si nu dau nume deoarece nu vreau sa imi sara lumea in cap... dar lista ar fi destul de lunga.
    5 2
  • Bat-o in bot
    Nu arata rau dar vazuta din fata este oribila.Pacat de restul designului si motorizari.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru