Stiri Masini electrice si hibride

Primul model electric Xiaomi va costa sub 65.000 de euro

Șeful Xiaomi, producătorul chinezesc de smartphone-uri, a vorbit despre primul automobil electric al companiei. Denumit SU7, acesta va costa sub 65.000 de euro, iar comenzile vor fi deschise în câteva zile.

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.

Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.

Noul Ford Tourneo Connect plug-in hybrid: până la 110 km autonomie pur electrică

Ford Tourneo Connect tocmai a primit o nouă versiune plug-in hybrid. Aceasta poate parcurge până la 110 kilometri în modul pur electric, iar comenzile vor fi deschise în vara acestui an.

Motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra: start de la 36.400 de euro în Germania

Constructorul german de automobile anunță o motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra și Astra Sports Tourer. În Germania, noua versiune pornește de la 36.430 de euro.
Miercuri, 20 Martie | Masini electrice si hibride

Ford amână lansarea unui viitor SUV electric pentru 2026

Potrivit informațiilor din presă, Ford ar fi amânat lansarea unui viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Constructorul american se va concentra mai mult asupra dezvoltării unui viitor model electric accesibil.
Marti, 19 Martie | Masini electrice si hibride

Bentley amână lansarea primului său model electric din cauza problemelor software

Bentley a anunțat că amână lansarea primului său model electric. Astfel, acesta va fi lansat acum în 2026. Totodată, marca de lux se va concentra mai mult pe modele hibride.

Mercedes-AMG ar pregăti un rival pentru Porsche Taycan: peste 1.000 CP

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-AMG ar lucra deja la un rival pentru Porsche Taycan. Prototipurile au fost surprise în teste, iar versiunea finală se presupune că va oferi peste 1.000 de cai putere.

Volkswagen ID.3 nu va mai fi produs la uzina de la Wolfsburg

Volkswagen a anunțat că renunță la planurile sale de a produce electricul ID.3 la uzina de la Wolfsburg. Astfel, modelul va fi produs în continuare numai la fabrica de la Zwickau.

STUDIU: Mașinile electrice vor avea costuri de producție mai mici decât cele cu motoare termice până în 2027

Potrivit unui studiu nou, costurile de producție ale mașinilor electrice ar urma să fie mai mici decât ale vehiculelor cu motoare termice până în 2027. În schimb, costurile de reparație vor crește, iar numărul producătorilor mici va scădea.

MG pregătește un rival direct pentru Dacia Spring. Lansarea, la finalul lui 2025

MG Motor a dezvăluit că are în dezvoltare un model electric de oraș care va fi un viitor rival pentru Dacia Spring și Citroen e-C3. Noul model ar putea purta numele MG2 și ar urma să fie lansat la finele lui 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Lotus Emeya pornește de la 106.400 de euro în Europa. Mai accesibil decât Porsche Taycan

Lotus a publicat lista de prețuri pentru primul său sedan cu zero emisii. Emeya pornește de la 106.400 de euro în Europa, iar primele exemplare vor fi livrate în al treilea semestru al anului.

Hyundai prezintă noul Ioniq 5 facelift: versiune N Line și baterie mai mare

Hyundai Ioniq 5 tocmai a primit un facelift pe piața din Coreea de Sud. Ulterior, varianta îmbunătățită a modelului cu zero emisii va ajunge și pe celelalte piețe.

Șeful Dacia confirmă: viitorul Sandero va avea și o versiune electrică

Denis Le Vot, șeful Dacia, a confirmat în cadrul Salonului Auto de la Geneva că viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică. Noul model va fi lansat până în 2028.
Joi, 29 Februarie | Masini electrice si hibride

Aston Martin amână lansarea primului său model electric

Aston Martin a anunțat că a amânat lansarea primului său model electric până în 2026. Totodată, Aston Martin renunță la planurile de a transforma Lagonda într-o marcă de lux.
Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride | 27 comentarii

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h în mai puțin de o secundă

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.
Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Honda CR-V: versiune PHEV, alimentată cu hidrogen, disponibilă în SUA

Honda prezintă noul CR-V e:FCEV sau, cu alte cuvinte, o versiune plug-in hybrid alimentată cu hidrogen. Momentan este disponibilă doar în SUA, dar s-ar putea să ajungă și pe piața din Japonia.
Duminica, 25 Februarie | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Dodge Charger electric va simula vibrațiile motorului

Modelul electric Dodge Charger va apărea în anul 2025, cu anumite caracteristici interesante. De exemplu, Charger va simula vibrațiile unui motor termic, pentru o experiență mai bună.
Sambata, 24 Februarie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Ineos Fusilier: primul model electric al mărcii off-road seamănă izbitor cu G-Klasse

După lansarea modelelor Grenadier și Quartermaster, Ineos aduce în prim plan și un al treilea model. Numit Fusilier, este o variantă compactă a lui Grenadier, complet electric, cu un design care seamănă izbitor cu cel al lui Mercedes-Benz Clasa G.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru