Noul Audi Q3 apare necamuflat într-o serie de fotografii-spion noi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 07.12.2010
Viitorul frate mai mic al lui Audi Q5 este testat asiduu de inginerii germani prin zonele înzăpezite ale Europei.

Colaboratorii noştri suedezi de la CarPix au reuşit să surprindă un prototip al viitorului Audi Q3 în cea mai puţin camuflată versiune întâlnită până acum în teste pe şoselele europene. Chiar dacă nu putem vorbi încă de imagini care să ne edifice complet cu privire la designul final al modelului Audi, fotografiile pe care Automarket vi le prezintă în exclusivitate în România ne arată mai clar dimensiunile şi proporţiile viitorului SUV produs de casa de la Ingolstadt.

Primul lucru care iese în evidenţă este faptul că vorbim de un model care preia - deloc surprinzător - proporţiile conceptului Audi Cross Coupe Concept, prezentat în premieră mondială în 2007. Conform primelor informaţii, noul Q3 va fi construit pe platforma lui Tiguan, urmând să fie fratele mai mic al lui Q5.

Un element interesant este reprezentat de faptul că, se pare, Q3 nu va rămâne cel mai mic SUV din gama Audi, această poziţie urmând să-i revină unui viitor Q1, model ţinut încă sub secret strict de constructorul de la Ingolstadt.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (10)

  • ...
    adica tiguan + 30%... adevarul e ca merita... pt cerculete si beculete
    17 13
  • Q3?
    De unde stiti ca e Q3 , poate e un noul Q5 , a , pardon Q5 facelift
    9 6
  • Necamuflat?
    Cum adica necamuflat cand vad ca e infoliat in camuflaj aproape complet?
    16 2
  • clasa imbecila
    Stau chiar acum pe geam si privesc un X1, care e parcat langa un Megane Break si nu mare mi-e mirarea sa observ ca Megane e mai mare din toate punctele de vedere, in afara de inaltime. De portbagaj nu mai vorbesc. Sincer sa fiu X1 asta pus langa un alt BMW pare o mizerie low cost.

    Clasa premium nu are nevoie de asemnea porcarii de gen Q3, sau X1. Pacat ca exista pacalici care le cumpara fara sa realizeze ca ei isi ia un A3, respectiv Seria 1, cu o stabilitate mult mai proasta, cu materiale si mai proaste, cu multe alte minusuri si care pe deasupra e si cu 10.000 de euro mai scumpa. Da ce-i intereseaza pe ei, doar au SUV si stau sus....

    Chiar daca imi place Audi sper din tot sufletul ca porcaria asta sa aiba succesul lui A2, adica o catastrofa totala. Si Q1 ala ce o sa fie? Supozitor?
    Nu mai bine fac ei un A1 allroad, gen Mini Countryman?
    15 9
  • Victor
    Astia de la Audi isi devoaleaza singuri premierele inainte de lansare,astea cum ca din greseala niste olandezi au pus mana pe pozele noului Audi A6 sau acum ca acesti suedezi au surprinsa necamuflat Q3 is povesti de adormit copii,aia de la Audi vor sa fie surprinse asa.
    Cat despre masina este o porcarie,deci daca esti un coate goale si nu iti permiti un Q7 sa iti asa ceva adica un Q3,la bani astia iti iei un Wrangler,Mitsubishi L200samd super tari si macar esti sigur ca nu o sa fii ca restul cocalarilor manelari care si-au luat SUV-uri ca sa fie mai sus decat oamenii fara complexul inaltimii lor.
    6 9
  • Stiu cum o sa arate.
    5 2
  • ce ii lipseste unei masini pentru a fi un audi?...... un snob la volan :)
    15 6
  • ai dreptate ca e camuflat! dar cred ca stia de la automarket au spus ca e necamuflat pentru ca au omis farurile si stopurile
    0 0
  • dorunavi
    Q 3
    Eh, si voi acuma ...
    Multe comentarii, privind diverse masini sunt date de unii ce nu cunosc problema (oricum, gusturile nu se prea discuta si strugurii sint acri...)
    DECI : conduc un A3 Sportback produs in 2005, si pot spune in cunostinta de cauza ca e mai manevrabil si mai stabil decit un A4, chiar cu "defectul" denumit marime...
    Ce i-as reprosa totusi ? ca nu face fatza drumurilor de la noi...
    deci un A3 perfect devine ... un Q3 !!!
    parerea mea, nu ca a-r fi cea mai buna ...
    1 0
  • Q3
    Tendinta este ca gama SUV sa se divizeze in doua, masini mari si crossover.

    In prima intra deja clasicele Q7, Tuareg, X5 si o serie de modele Land Rover.

    In a doua intra tot ce inseamna SUV-uri mici - X1, acest Q3, Tiguan, dar si cei deja cu vechime in zona - Fiat Sedici, Dacia Duster, Suzuki SX4.

    Nu e neaparat cocalareala, e chestie de optimizare.

    Daca am nevoie de exemplu de tractiune 4x4, de ce sa imi iau o masina cat un autobuz in loc de una care chiar are dimensiuni de masina?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru