Primul Porsche va fi expus in 14 august in California

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.08.2008
Porsche Type 356-001, modelul creat de Ferdinand Porsche care a deschis drumul spre legenda, apare in public in 14 august.

Cu ocazia implinirii a 60 de ani de la nasterea marcii, Porsche a anuntat ca va expune, la celebrul Concurs de Eleganta de la Pebble Beach (California, 14 august), prima masina creata de marca germana.

Este vorba de primul model creat de Dr. Ferdinand Porsche in Gmuend (Austria), in 1947. Modelul este o sportiva cabrio cu doua locuri, este cunoscuta sub denumirea oficiala Type 356-001 iar designul sau sta la baza filosofiei tuturor modelelor pe care Porsche le-a creat de atunci pana astazi.  Vestea este una speciala pentru americani, in conditiile in care este pentru prima data cand masina va fi expusa oficial pe continentul nord-american. "Porsche number 1", asa cum este cunoscut exemplarul creat de fondatorul legendei germane, ar fi trebuit sa ajunga in America de Nord acum fix 10 ani, insa evenimentul a fost anulat atunci din cauza unui incident survenit la Chicago, in timpul transportului spre California.

Taguri: Porsche

Comentarii (1)

  • mitica
    porsche
    In primul rand trebuie sa-ti permiti o asa masina,degeaba-ti place!(mai trebuie sa si ai ce face cu ea,nu numai sa stai in intersectii sa se uite lumea la tine)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru