Proprietarul Spyker Cars a cumpărat carosierul Zagato

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.07.2011
Coventry Prototype Panels, companie deţinută de Vladimir Antonov, a adăugat în portofoliul său carosierul Zagato, după ce deţinea deja mărcile Bowler şi Spyker Cars.

Compania Coventry Prototype Panels a achiziţionat casa Zagato din Milano. Compania britanică deţine atât marca Bowler, specializată în modificarea modelelor Land Rover pentru competiţii off-road, cât şi marca Spyker, cunoscută pentru automobilele sale exclusiviste. CPP lucrează în colaborare cu Aston Martin, iar Spyker a colaborat în trecut cu Zagato, care colaborase la rândul său cu producătorul din Gaydon.

Pe lângă faptul că este deţinătorul companiei Coventry Prototype Panels, Vladimir Antonov este un vechi susţinător al lui Victor Muller. În ciuda faptului că a fost blocat să investească mai departe în Saab, Antonov a cumpărat proprietăţi însemnate de la Saab, ajutând marca suedeză într-un fel. Între timp, cei care au preferat să-l ţină pe Antonov deoparte privesc cum acesta face un tur de forţă, prin care demonstrează că ar fi putut să rezolve problemele financiare ale Saab fără dificultăţi însemnate.

Având în vedere mărcile pe care le deţine în prezent, Vladimir Antonov ar putea să-şi lanseze fără mari probleme propriul său brand de supercar-uri. Coventry Prototype Panels deţine facilităţi de producţie în Regatul Unit, Spyker are o istorie însemnată şi un nume important în industria auto, cei de la Zagato sunt maeştri în materie de design, în timp ce Bowler este specializat în competiţiile off-road şi în perfecţionarea motoarelor şi a şasiurilor.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • Spyker
    Cand un magnat isi propune ceva reuseste,mai ales cand in ziua de azi cu bani multi poti face aproape orice vrei.
    0 0
  • Marius
    Pentru redactia AUTOMARKET - vrem noutati "comunistilor"
    Pentru redactia automarket...
    1. Simplificati si mai mult acest site. Nu stiu ce capatzana de roman internaut a conceput asa ceva, dar sunteti in urma fata de occidentali. Concediati designerii siteului si simplificati-l masiv. Voi nu aveti atitudine? Pe ce lume traiti?
    2. Jocul asta de culori e prea obositor. Mergeti pe o nuanta clasica de alb cu negru/gri. O sa reprosati ca romanul e dat dracu, le stie pe toate. De fapt va da omul o sugestie buna si o aruncati la cos. Sunteti in urma fata de occidentali, sunteti romani puturosi. Fi-ti mai simpli si mai pragmatici. Mizati pe calitate si mai putin pe cantitate. Cantitate gasesc la imbecilii de la OTV. N-am nevoie de asta. Faceti dracu un site de prima clasa, pentru ca nu trebuiesc milioane de dolari pentru asa ceva. Faceti un site sa stea matzoiul in coada.
    3. Tot eu v-am dat sugestia sa aveti rubrica de STIRI separata. Si uite ca am avut dreptate. Fi-ti baieti destepti si cu atitudine.
    3 2
  • pentru Marius - vrem ortografie "studentule"
    "fiti"
    1 0
  • Viitorul suna bine
    Saab-Spyker-Bowler--Zagato-chinezi : viitorul suna foarte bine!
    1 0
  • @Marius
    pentru Marius
    1. esti pe langa subiect
    2. scrie corect in limba romana ("fi-ti" ???)
    3. se vede ca nu cunosti structura si procesele din spatele unui site
    4. daca punctul 4 ar fi fals, ai vedea ca designerii nu au nici o vina ... la nivelul Automarket, designerii nu deseneaza dupa capul lor, iar designul nu inseamna numai culori
    5. ai putea sa le trimiti celor de la Automarket o propunere de layout conform standardelor tale de design si usability

    Scuze pentru offtopic, dar cerea replica ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru