Renault Koleos facelift - primele imagini

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.06.2011
O prezentare făcută de Renault pentru jurnaliştii din India a "scăpat" primele imagini cu faceliftul lui Koleos. SUV-ul francezilor se schimbă sensibil la faţă.

Renault a prezentat primele imagini ale facelift-ului pe care constructorul francez îl va opera pe SUV-ul Koleos în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii auto din India. Deşi prezentarea nu avea scopul de a anunţa noi modele, paginile cu faţa şi spatele noului Koleos facelift au apărut neaşteptat pe proiectorul pe care se derula suportul vizual al conferinţei.

"Paginile prezentării rulau pe proiector când, fără niciun anunţ prealabil, imaginile noului Koleos au apărut în faţa noastră. Am fost primii jurnalişti care au văzut cele două imagini ale lui Koleos facelift proiectate pe ecran pentru câteva secunde", povesteşte Shrawan Raja, unul dintre martorii "dezvelirii" inopinate, pentru indianautosblog.

Diferenţele dintre actualul Koleos şi versiunea facelift se observă mai ales în partea frontală, acolo unde grila frontală are o nouă formă şi scapă de "limba" pe care se afla sigla, iar blocurile optice se transformă într-unele ceva mai rotunjite. Spoilerul frontal este şi el schimbat, lucru observabil în zona proiectoarelor.

La spate, noul Koleos facelift nu se distinge aproape deloc de versiunea actuală.

Renault Koleos facelift va fi prezentat, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc în luna septembrie. Modelul urmează să intre pe piaţă în versiune restilizată în toamna acestui an.

via | Indianautosblog

Comentarii (20)

  • wow! arata super!!
    foarte frumoasa... spatele imi pare ca are luneta mai inclinata ceea ce ii da o binevenita nota de dinamism... fata da impresia de masina robusta, bine inchegata... buna treaba Renault !
    56 17
  • arata bine koleos :)
    51 16
  • Koleos
    = mini SsangYong
    Scuze, dar cand il vad ma gandesc la modelele SsangYong
    20 49
  • nu trebuie sa surprinda pe nimeni
    cei care au facut alta alegere decat Renault sunt in mod evident invidiosi..
    47 17
  • asa... da?
    arata la fel de "frumos"; da ;-p
    16 41
  • sadfdf
    ..
    zici ca e un bocanc
    14 47
  • Gigel80
    Inspirat de Hyundai
    Se vede clar ca, atat faceliftul asta cat si cel al lui Chevrolet Captiva au fost inspirate de Hyundai Santa Fe, liderul vanzarilor in Europa in categoria SUV (non-premium).
    7 44
  • ..
    Da, seamana a renault...pacat ca masinile renault sunt acceptabile la design si proaste la piese...
    7 45
  • blocurile optice fata sunt de la qashqai facelift. e-n familie, deh.
    7 2
  • Cu ce le-am gresit?...
    Strutz cu bot de iepure... Renault, draga, apuca-te tu de altceva, joaca-te cu compacte si mini-uri, ca asta pur si simplu nu merge...
    Pentru SUVuri se cere totusi putina masculinitate...Ceva sa sugereze a impozanta...
    Dar la saracul Koleos...ii mai lipseste o grila cu doi dintisori...
    11 42
  • Limba
    Limba le dadea un echilibru si o simetrie modelelor Renault.Fara ea arata ca un mort cu narile infundate ,sau ca in cazul de fata ,cu o coreeana din 2000.Sper ca noul designer sa remedieze inca una din tampeniile Renault.
    8 27
  • saruta-ma pe
    sa ma joc pe reclama voastra
    e asa de enervanta, sper ca intelegeti ce substituie cuvatul "JOC"
    2 0
  • Marian
    Mie imi place, pana sa citesc in stiri si am vazut doar poza am crezut ca e vorba despre un Infinity. Arata mult mai bine acum, cel putin farurile nu mai arata a duba de carat marfa.
    17 5
  • Adevarul
    Daca-i luam la bani marunti, majoritatea astora care mananca rahat de Reanult n-au mai mult de 20 de ani... si auzi la ala: "inspirat de Hyundai" hahhaha asta-i cea mai buna gluma azi... pai Hyundai e cel mai mare plagiator imediat dupa chinezi si voi imi faceti comparatie cu Renault?! Si sa n-aveti tupeul sa ma contraziceti ca va dau in cap cu asa-zisul concept "fluidic sculpture" copiat la indigo dupa conceptul "kinetic design" de la Ford... motivatia? justificarea lui IX35 care de fapot e copiat dupa ford kuga... sau Hyundai Curb care este... ia ghiciti... da, o copie dupa Nissan Juke! ... si multe multe alte exemple... nesimtire curata!
    21 1
  • Frustratule! Esti invidios ca Hyundai produce masini superiare rablelor franceze?
    2 15
  • Medicatia ta n-o serveste toata lumea copilu'... in principiu fanii Renault cunosc mult prea bine lumea auto si istoria automobilului ca sa fie "invidiosi" pe o marca precum hyundai... hyundai a aparut din ratiuni pur comerciale la inceputul expansiunii economice la inceputul anilor '70...

    mai pe sleau, n-a existat niciodata un domn Hyundai care sa inspire visele milioanelor de oameni in crearea unui automobil... asa cum a fost cazul Renault, de altfel... Renault e una dintre putinele companii create inainte de 1900 si prin comparatie cu experienta francezilor, hyundai e doar un tanar obraznic care-i imita pe toti ca o maimuta...
    14 2
  • DespreMasini
    Lol
    @DST
    Să înţelegem că ai citit şi tu cartea lui Clarkson?
    Citatul ”n-a existat niciodata un domn Hyundai care sa inspire visele milioanelor de oameni in crearea unui automobil” îi aparţine.
    2 2
  • @DespreMasini
    N-am citit niciun Clarkson, cunosc economie si am citit istoria automobilului de unde poti trage foarte usor aceeasi concluzie... nu trebuie sa fii geniu ca sa-ti dai seama
    7 2
  • ha ha ha
    ga ga ga
    ... E urita cu spume ... la gura ...
    3 8
  • alb negru
    @io @ Raul , etc.
    bai cum va permiteti sa va placa Renault Koleos ??!! toti astia care au scoli superioare de inalte studii ale artelor frumoase sustin altceva
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru