Renault Megane Coupe primeşte uşi verticale de la tunerul german Elia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.01.2012
Casa germană de tuning Elia, specializată în modificarea modelelor Renault, Nissan şi Dacia oferă mai nou un set de uşi cu deschidere laterală pentru Megane Coupe şi câteva modificări pentru Twingo facelift.

Casa germană de tuning Elia, specializată în modificarea modeleleor alianţei Renault-Nissan, inclusiv pe cele ale constructorului autohton Dacia, a anunţat introducerea a două pachete noi pentru Renault Megane şi fratele său mai mic, Twingo, supus recent unui facelift.

Pentru modelul urban, Elia a instalat o nouă suspensie, mai sportivă, care reduce garda la sol şi ajută la integrarea perfectă a noilor jante de 17 inch din aliaj. Tunerul german nu se va opri însă aici, pentru că plănuieşte să introducă în următoarele luni şi un kit aerodinamic pentru Twingo, dar şi o serie de îmbunătăţiri la nivel de performanţe generale.

În cazul lui Renault Megane Coupe, nemţii şi-au dorit o abordare ceva mai curajoasă şi au înlocuit uşile standard cu unele cu deschidere verticală, în stilul celor întâlnite pe modelele Lamborghini. Conversia este disponibilă de la jumătatea lui ianuarie chiar şi pentru versiunea de performanţă Megane RS şi costă 1449 de euro în Germania.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru