S-a deschis cel mai mare service de caroserie şi vopsitorie din ţară

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.05.2010
Cel mai mare service auto din ţară are două ateliere de 2.200 metri pătraţi fiecare şi s-a deschis în Bucureşti. Printre alte facilităţi oferite, putem menţiona gratuitate la restaurantul service-ului şi spălarea maşinii la ieşirea din unitate.

Esential

140 de maşini pot fi reparate într-o săptămână în service-ul Auto1one într-un singur schimb.

Cel mai mare service de caroserie şi vopsitorie din ţară s-a deschis în Bucureşti. Acesta se numeste Auto1one şi a fost realizat cu o investiţie de 14 milioane de euro. Acesta prezintă un concept nou pe piata service-urilor auto din România, denumit All Inclusive fit stop şi propune o gamă de servicii premium menite să răspundă celor mai exigente cerinţe ale viitorilor clienţi. Potrivit oficialilor acestui service, preţul manoperei este situat sub cel din reprezentanţă, iar calitatea este situată la cel puţin acelaşi nivel. Preţul manoperei diferă de la marcă la marcă, dar diferenţa de preţul de manoperă între lucrările de vopsitorie/tinichigerie/electrică sau mecanică nu există, acestea fiind facturate în acelaşi mod.

Conceptul All inclusive fit stop propus de noul service reprezintă un amestec eficient de servicii bazat pe activitatea unei echipe care este non-stop la dispozitiţia clienţilor. De la preluarea şi transportul autovehiculului până la domiciliul clientului, preluarea gratuită a autovehiculului în vederea reparaţiei şi consiliere tehnică non-stop pentru clienţii săi, cei de la Auto1one oferă chiar şi un serviciu de închiriere masini la preturi reduse pentru clienţii săi sau înlocuirea maşinii în timpul petrecut de autovehicul în service, intermediere pentru deschiderea dosarelor de daună, spălarea gratuită a maşinii la ieşirea din service şi gratuitate la restaurantul service-ului.

" All inclusive fit stop înseamnă că la Auto1one în service te simţi ca în Formula 1 – cu o echipă dedicată în totalitate maşinii tale.

Suntem un service de caroserie auto, nou în peisajul autohton al pieţei de profil, iar clientul nostru este orice posesor de autovehicul până în 3,5 tone care doreşte garanţia unor servicii premium pentru maşina sa. În plus, îţi asigurăm un număr mare de servicii, în aşa fel încât să te scăpăm de problemele tehnice, dar şi de cele birocratice." a declarat Cristian Olaru, acţionar Auto1one

Suprafaţa acestui service este de 12.700 de metri pătraţi, iar cele două ateliere ale acestuia au o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi, în timp ce parcarea are peste 160 de locuri. Gama de servicii trece de vopsitorie şi tinichigerie, fiind posibilă întreţinerea pe partea mecanică-electrică, alături de reparaţii la cele două departamente, precum şi vânzare de piese de schimb şi accesorii, vânzare de automobile rulate, brokeraj de asigurări şi tractare auto. Service-ul este localizat în Şoseaua Olteniţei nr 227-237.

Via | Auto1one

Comentarii (6)

  • nare rost
    si preturile pe masura si cred ca degeaba ca orcum te fura si aici manopera iti scoate ochii cu ceva si gata
    7 3
  • Cristian Olaru am auzit ca a facut niste afaceri ascunse recent. De acolo are bani pentru asa ceva
    7 0
  • Hmm, cred ca are rost, ca daca ai o masina scumpa, o sa vrei ce-i mai bun pentru ea... aici ma refer la marci premium... Va fi interesant de vazut ce preturi vor avea baietii, desi daca munca e de calitate, si pretul va fi pe masura....
    1 1
  • cum adica ?
    Cum adica s-a deschis? E deschis de aproape 1 an din cate stiu eu. Plus ca acum o luna mi-am vospit bara fata acolo. A iesit OK dar am un minus pentru ei din cauza ca mi-au zis ca imi vor da masina inainte de weekend si au reusit performanta sa ma lase fara masina peste weekend desi ma bazam pe ea si le spusesem de chestia asta.
    Masina a venit spalata dar presurile erau ude loarca si mi-a luat 2 zile pana s-a uscat textila de sub ele de la cata apa aveau.
    Vopsitorie 8,5/10 Customer care 6.5/10
    4 1
  • cristian
    iesire service
    Intr-adevar este deschis de mai mult timp service-ul, la masina am vopsit 3 piese.A iesit foarte bine cu mentiunea doar la partea de polish.La una dintre usi se vedeaua cateva holograme.Masina a fost spalata interior - exterior inainte de au o ridica si pot spune ca este primul service la care ma duc si masina este curatata atat de bine.Mi-au dat chiar si cu odorizant de tapiserie.
    2 0
  • super
    www.shauto.ro cel mai bun site de Anunturi Auto Moto GRATUITE .. intra sa vezi cele mai noi Anunturi Adaugate ... www.shauto.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru