Seat va dansa Tango

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.10.2006
Tango, conceptul roadster prezentat de spaniolii de la Seat acum 5 ani, va dispune de o versiune de serie. Aceasta va aparea peste doi ani.

Seat s-a decis sa produca in serie unul dintre cele mai apreciate concepte produse de casa spaniola: roadsterul Tango, prezentat in 2001 (foto).

Desi versiunea de serie nu va beneficia de toate elementele de “glamour” existente pe prototipul Tango, ar fi interesant ca din totalul de gadgeturi si detalii tehnice sa ramana macar motorul, un 1.8 litri turbo de 180 de cai ale carui performante sunt excelente: 230 km/h viteza maxima si 7 secunde pentru 0-100 km/h.

Noul model va aparea pe piata in 2008 si se va incadra in noua linie de design a constructorului iberic, care este adusa in discutie de Luc Donkervolke, responsabilul de design al celor de la Seat, de fiecare data cand in interviuri este intrebat de viitoarele modele.

Comentarii (2)

  • alexuss
    Superba
    Mai e ceva de zis???
    0 0
  • mishuq
    perfecta ! ! !
    pe anul asta, seat are o gama aproape perfecta de automobile adaptate oricarui stil de viatza (dar mai mult catre dinamic si aproape deloc catre allroad - offroad)
    si masina asta care a vazut lumina acum 5 ani...tot respectul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru