Si totusi, Alfa Furiosa nu va exista

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 26.11.2007
Chiar daca userii europeni au votat numele "Furiosa" ca fiind cel mai potrivit pentru urmatorul Alfa, sefii italieni au spus pas.

Esential

7 zile au trecut de la finalul concursului \"Alfa Naming\", care anuntase ca Furiosa este numele castigator.

Desi userii  au considerat prin vot ca numele "Furiosa" este cel mai potrivit pentru urmatorul model Alfa Romeo, constructorul italian o da la intors (sau cel putin asa reiese din reactiile conducatorilor sai).

Astfel, se pare ca sefilor Alfa nu le convine conotatia numelui, care aminteste in acelasi timp de celebra serie The Fast and the Furious si de o femeie nervoasa. Gandindu-se la faptul ca imaginea modelului ar putea avea de suferit din acest punct de vedere, oamenii cu putere de decizie de la Alfa Romeo au decis sa omoare astfel Furiosa inca din fasa si sa apeleze la un alt nume, care - spun vocile din lumea auto - incepe cu "R".

Partea proasta este faptul ca Alfa Romeo apucase sa promita o masina userului care ar fi propus numele pe care viitorul model italian il va prelua oficial. Ramane de vazut daca cel care a propus "Furiosa" se va alege cu premiul sau daca totul a fost doar o strategie de marketing a peninsularilor.

Comentarii (1)

  • Ingalatii
    ...de italieni au avut impresia ca au o idee buna, dar asa cum el e obiceiul, s-au poticnit la mal. E clar ca sunt rude ancestrale cu Mailat.

    E de doi bani sa organizezi lucrurile atat de prost, adica sa anunti cu surle si trambite , apoi sa intorci spatele. Ar fi trebui sa prevada dinainte ca numele poate sa nu fie pe masura dorintelor lor.

    Pacat ca o marca atat de frumoasa si un trecut de mare glorie e condusa de oameni care faca exeperimente de invatare pe un nume atat de mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru