SKN a creat un kit de tuning pentru Audi RS5

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.08.2010
SKN oferă un pachet de tuning pentru noul Audi RS5. Modelul dezvoltă 500 CP graţie unui nou sistem de evacuare şi a unei unităţi ECU reprogramate.

Tunerii germani de la SKN au dezvoltat un pachet de modificări care oferă peste 500 CP de sub capota lui Audi RS5. Modelul primeşte astfel un ECU reprogramat şi o evacuare Milltek Hockenheim Edition. Apoi, Audi RS5 este echipat cu o suspensie Bilstein PSS10 şi cu un set de jante BBS CH-R de 20 inch. Performanţele modelului nu au fost încă dezvăluite, iar costurile acestui pachet sunt şi ele neanunţate.

Suspensia lui Audi RS5 este ajustabilă pe înălţime şi duritate, iar jantele BBS CH-R de 20 inch au o lăţime de 10.5 inch şi sunt echipate cu anvelope Pirelli P-Zero de 285/30. Pentru a scoate în afară jantele cât mai mult, cei de la SKN au echipat acest model cu un set de distanţiere, dar dimensiunea acestor distanţiere nu a fost anunţată. Sistemul de evacuare Milltek care echipează acest model beneficiază de un catalizator preluat din motorsport şi de o clapetă specială care eliberează gazele mai repede la viteze mari şi în sarcini puternice.

Motorul V8 de 4.2 litri al lui Audi RS5 dezvolta 450 CP la 8.250 rpm şi furnizează 430 Nm între 4.000 şi 6.000 rpm. Încă din fabrică, modelul RS5 vine cu un sistem de evacuare special şi cu o admisie duală specială.

Modelul de 1.725 kilograme poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 secunde, iar viteza maximă a acestuia este de 280 km/h dacă este înlăturat limitatorul electronic.

Via | Germancarscene

Comentarii (2)

  • jantele originale nu prea se potrivesc pe audi rs5, dar acestea sunt superbe
    1 1
  • 50 cp in plus fara supraalimentare e ceva , dar la cat de bun e original nu cred ca era necesar
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru