Salonul Auto de la Geneva 2018

Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva

Publicat Joi, 01.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva - Poza 1
Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva - Poza 2
Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva - Poza 3
Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu prototipul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va fi prezentat în premieră, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Cehii de la Skoda se pregătesc să adauge un nou membru în familia sa de SUV-uri, un nou concept urmând să fie prezentat peste doar câteva săptămâni.

Vision X reprezintă viziunea Skoda privind un nou SUV compact cu care constructorul din Mlada Boleslav vrea să atace un segment de piață cu o cerere foarte ridicată din partea clienților.

Conceptul Skoda Vision X anunță primul SUV hibrid al companiei, însă cehii nu au oferit, deocamdată, nicio informație de natură tehnică în legătură cu propulsia viitorului său model. Cel mai probabil, datele vor fi făcute publice odată cu prezentarea oficială din luna martie din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda susține că Vision X, prin dimensiunile sale compacte, este “partenerul ideal pentru un stil de viață urban și activ”. Aspectul exterior lasă impresia unui SUV dinamic, cu linii sportive și elemente impunătoare, precum jantele de 20 inch.

La interior, Vision X promite un design radical schimbat, cu o planșă de bord ergonomică și un sistem de infotainment care poate fi accesat cu ușurință prin touchscreen.

Viitorul SUV face parte din strategia Skoda 2025.

Cehii vor ca, pânâ în 2025, vânzările lor să fie asigurate, în proporție de 25%, de modele cu propulsie hibridă sau 100% electrică.

Via Skoda


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru